Ida B.

Certificeret underviser i Sang, Rytmisk sang

Certificeret underviser i Sang, Rytmisk sang

Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2700 Brønshøj

Om Ida B.

Undervisning
Har man lyst til at udvikle sin stemme og synge helt ubesværet? Som sanger har Ida erfaret, hvor meget stemmen er forbundet med kroppen. Når der er komplet forbindelse mellem kroppen og stemmen, opstår der en frihed og et enormt overskud. Dette overskud gør, at det bliver lettere at nå ind til elevens klang og arbejde med andre elementer såsom musikalitet, fraseringer, improvisation mm. I Idas undervisning fokuserer hun derfor på sangteknik med inspiration fra Anne Rosing Metoden, hvor Ida arbejder med forskellige sangøvelser og kombinerer det med udvikling af et personligt udtryk.

Første lektion
Ved første time må eleven meget gerne tage en sang med, så Ida kan danne sig et indtryk af elevens stemme og klang. Der må gerne medbringes noder eller akkorder hvis det er muligt.

Genrer
Ida har beskæftiget sig meget med jazz, men kan også undervise i andre stilarter inden for rytmisk sang såsom soul, pop, blues, mm. Ida kan undervise alle, som er interesseret i at blive undervist i sangteknik og som har lyst til at lære om, hvor meget kroppen er forbundet med stemmen.

Idas erfaring som jazzsangerinde
Ida er jazzsangerinde og har sunget i diverse duo-, trio- og kvartetkonstellationer. Hun har spillet på diverse spillesteder rundt omkring i København og har spillet under Copenhagen Jazz Festival og Vinter Jazz fra 2015-2018. I 2017 blev hun inviteret til at spille en særlig duo koncert sammen med bassisten Ida Hvid. Dette var under uddelingen af Carl Nielsen Fondens æreslegat til kvindelige kunstnere i Charlottenborg. Ida har læst Musikvidenskab på Københavns Universitet og deltaget i workshops og intensive kurser inden for Anne Rosing Metoden, som omhandler sangteknik. Hun er på nuværende tidspunkt aktiv sanger og musiker.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så skriv en uforpligtende besked til Ida.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Ida B.

tonny hansen
Jeg har prøvet forskellige sangundervisere og Ida Brønnum er helt klart den bedste. Jeg har altid følt mig tryg og velkommen til sangtimen. Hun kan varmt anbefales.

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Ida's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler