Inger Dam-Jensen

Certificeret underviser i Klassisk sang

Certificeret underviser i Klassisk sang

Fra 247,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
3480 Fredensborg

Om Inger Dam-Jensen

Om Inger

Inger er uddannet med diplomuddannelse fra Det kgl danske Musikkonservatorium og fra Operaakademiet hos professor Kirsten Buhl Møller. Inger har siden sin debut i 1993 markeret sig som een af sin generations førende sanger og foruden sine mange roller på det kgl Teater, har hun gennem årene optrådt i førende huse rundt omkring i verden.

Inger har de sidste mange år fungeret som underviser og coach sideløbende med egen solistkarriere og underviser både børn og voksne på forskellige niveauer. Hun har desuden været benyttet som jurymedlem ved sangkonkurrencer; senest ved Sibelius Singing Competition 2015.

Som underviser har Inger stor og mangeårig erfaring; både med letøvede og med fuldt færdiguddannede, professionelle sangere.
Inger har et stort ønske om at inspirere andre og brænder for at give sine erfaringer videre til dem, der måtte have glæde af at udforske og udvikle stemmen. Hun holder meget af 1-1 sessionen og har rigtig gode erfaringer med den personlige udvikling ift sangcoaching. Hun fokuserer både på det kropslige fundament - herunder kropsholdning og vejrtrækning, tekstudtale, frasering og udtryk og på at skabe et kreativt og åbent rum.

Inger arbejder altid koncentreret og professionelt og er meget bevidst om at forstå, rumme og støtte hver enkelte elev lige præcis, hvor de er. Det at undervise i at kunne synge sundt, frit og ubesværet, har altid været Ingers fokus!

Undervisning i sang
Inger underviser i sang for letøvede, øvede og professionelle - typisk fra 15 år, og i sangundervisningen indgår blandt andet:
- Vejrtrækningsøvelser/kropsholdning
- Diverse tekniske øvelser til opvarmning og bevidsthed om stemmen
- Frasering og musikalsk udtryk
- Tekstudtale/tekstforståelse
- Performance

-Genre
Inger underviser i klassisk sang og opera.

Første lektion
Inger starter altid lektionen med en snak om elevens forventninger, ønsker og behov: er der særlige stemmemæssige udfordringer, som trænger til fokus? Hvad ønsker eleven at udvikle og hvad er elevens mål med undervisningen? Herefter finder Inger sammen med eleven frem til et egnet repertoire og tilpassede tekniske øvelser.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Inger's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler