Isabella

Isabella profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Isabella

Jeg hedder Isabella Kragerup og er professionel sanger og underviser med mange års vidtspændende erfaring med stemmen. Uddannet på musikkonservatoriet og født ind i musik- og teaterverdenen, så jeg har sunget så længe, jeg kan huske.
Efter en årrække på landets musicalscener som sanger/skuespiller, har jeg dedikeret mig til undervisning af alle slags mennesker, for jeg elsker at se folk opdage, at de kan mere end de troede og være med til at skabe en forvandling.
Jeg er meget optaget af arbejdet med kroppen og at finde måder at forløse stemmen og give alle vores menneskelige følelser plads i udforskningen af et dramatisk og/eller musikalsk udtryk.

Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og din erfaring med at synge. Hvad kunne du tænke dig at lære? Og har du nogen konkrete mål? Eller har du ingen erfaring, men vil undersøge, hvad din stemmes potentiale er?

Jeg vil altid arbejde sideløbende med at frigøre stemmen, samtidig med at vi arbejder med teknik og bygger instrumentet op til at mestre flere toner, nuancer i volumen og klangfarver, stamina og fleksibilitet. Dette arbejde er meget kropsligt og træner din bevidsthed om at mærke kroppen indefra. Det forbedrer (sandsynligvis) din kropsholdning og styrker åndedrættet. Og så er der fortolkningsdelen, hvor du kan udtrykke dig i musik, tekst og følelser.

Første undervisningsgang vil jeg bede dig tage en sang med, som du kender godt. Gerne noget helt enkelt, hvis du ikke har sunget så meget før. Så har vi noget at starte ud med, og jeg kan høre din stemme, og hvordan du bruger den. Og så vil jeg lave grundlæggende øvelser, som du også kan arbejde med selv. Og så bygger vi videre derfra.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål :-)

Lignende undervisere

...