Iveta L.

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch


Svarer normalt indenfor 16 t. og 6 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2500 Valby

Om Iveta L.

Iveta L. Episcopo er uddannet violinist og violinspilunderviser med diplomeksamen i violinspil og violin pædagogik, samt kammerensemble og orkester solist fra musikkonservatoriet i Riga i 1996. Derudover specialiserede hun sig i barokmusik, kammerspil, samt orkesterspil på Bachacademiet i Stuttgart.

Hendes undervisningsmetoder og visioner har formet sig gennem 15 års undervisningserfaring fra tre forskellige lande Letland, Italien og Danmark.

Hun tilbyder violin/bratsch undervisning for nybegyndere, let øvede samt øvede, hvor I vil lære af og med hinanden. Der vil være mulighed for en hyggelig ensemble undervisning, strygersammenspil (violin duo, duo violin + cello, eller andre strygerensemble).

I undervisningen introduceres eleverne til den naturligt nemme måde at holde violinen på, derefter arbejdes der med specielle strøgteknikker, som former en smuk og elegant lyd af den klassiske violin. Udover instrumentspil undervises eleverne i en hurtig nodelæsning. Repertoire vælges med udgangspunkt i elevernes ønsker og med henblik på at lære såvel klassiske værker som folk, rock og popmusik.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Iveta L.

Birgitte Søgaard
meget dygtig og positiv underviser, der får en hurtigt frem, og sætter musikken ind i et større perspektiv, der gør det interessant.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Iveta's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler