Iveta L.

Iveta L. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Iveta L.

Iveta L. Episcopo er uddannet violinist og violinspilunderviser med diplomeksamen i violinspil og violin pædagogik, samt kammerensemble og orkester solist fra musikkonservatoriet i Riga i 1996. Derudover specialiserede hun sig i barokmusik, kammerspil, samt orkesterspil på Bachacademiet i Stuttgart.

Hendes undervisningsmetoder og visioner har formet sig gennem 15 års undervisningserfaring fra tre forskellige lande Letland, Italien og Danmark.

Hun tilbyder violin/bratsch undervisning for nybegyndere, let øvede samt øvede, hvor I vil lære af og med hinanden. Der vil være mulighed for en hyggelig ensemble undervisning, strygersammenspil (violin duo, duo violin + cello, eller andre strygerensemble).

I undervisningen introduceres eleverne til den naturligt nemme måde at holde violinen på, derefter arbejdes der med specielle strøgteknikker, som former en smuk og elegant lyd af den klassiske violin. Udover instrumentspil undervises eleverne i en hurtig nodelæsning. Repertoire vælges med udgangspunkt i elevernes ønsker og med henblik på at lære såvel klassiske værker som folk, rock og popmusik.

Lignende undervisere

...