Sofie I

Sofie I

Sofie I

Om Sofie I

Hvis du er en sanger der kæmper med at tro på dig selv som artist, din stemme eller har tabt motivationen til at synge - og det føles som om det hele er overvældende, frustrerende og lidt skræmmende, så kan jeg hjælpe dig.

Holistisk Artisteri er den bedste og hurtigste måde at lære dig at synge enhver sang med killer-selvsikkerhed på scenen, uden at skulle lave en masse kedelige skalaer og svære sangøvelser.

Hos mig vil du opleve dybdegående coaching, så at du kan få den korrekte støtte og indsigt du har behov for at trives på scenen. Til forskel fra andre undervisere, som kun fokuserer på sangteknik og sangerkroppen, kombinerer jeg kraftfuldt identitets arbejde og et indflydelsesrigt bidrag til verden igennem dit artisteri med en simple og konkret sangteknik.


HVAD KAN MAN FORVENTE I MIN UNDERVISNING?

Sangsessionerne har stort fokus på, at hjælpe den enkelte sangere opnå deres musikalske drømme og deres artistiske mål - samt at finde ud hvem du er som artist, og hvordan du kan føle dig selvsikker i den identitet. De tekniske værktøjer, som jeg bruger i sessionerne er til at forstå, og kan implementeres øjeblikkelig - som så giver herefter direkte resultater.

Der er mange forskellige områder, som kan fokuseres på i undervisningen, og som jeg kan hjælpe med, så som:
- Sund og stærk sangteknik uden grænser
- Anatomien omkring stemmen og sangerkroppen
- Fortolkning af sang og storytelling
- Snak om musikalske ambitioner samt at lave en konkret handlingsplan
- Førstehjælpsteknik til stemmen, når du har brugt stemmen forkert
- Musikalsk udtryk og performance
- Øvelser til forbedring og opvarmning
- Forberedelse til audition, optagelsesprøver mm. til musikals, band, skole, mm.
- Styrke dit personlige udtryk som artist
- Finde dig selv som artist og sanger
- Sceneskræk og præstationsangst
- Sangskrivning og writer's block
- Håndtering af negative tanker og følelser der opstår i processen
- Bryde begrænsende overbevisninger og bygge en killer-selvsikkerhed på scenen (og i livet generelt)

Jeg er specialiseret i Komplet Sangteknik (CVT) som er en forskningsbaseret sangteknik, der lærer os forstå vores instrument - og hvordan vi kan samarbejde med kroppen for, at skabe de hurtigste, sundeste og bæredygtige resultater.

Jeg anbefaler at vi mødes en gang om ugen så at du kan implementere de nye teknikker uden at det bliver for overvældene.Derfor syntes jeg, at 60 minutter giver os nok tid at checke ind med kroppen, komme i gang med at synge og få nok ud af øvelserne og værktøjerne - så at du kan gå hjem med følelsen af, at sessionen har været effektiv, og så at du kan komme hjem med følelsen af, at vi faktisk har udviklet os og lært noget nyt, som allerede har givet resultater uden at du føler at det gik alt for hurtigt.

Start med en enkelt session for at se om det føles som et godt match, at samarbejde med mig. Efter det vil så anbefale at du investerer i et klippekort af minimum 10 klip, for at få det meste ud af dit forløb.

For online sessioner kræves det kun en computer med god wifi i et privat sted, og at din computer skal have en mikrofon og en højtaler indbygget (som de fleste har).


HVORDAN FOREGÅR OPSTARTEN MED EN NY ELEV?

Du bliver mødt i øjenhøjden, og får tilpasset undervisning ifølge dit niveau, erfaringer og indlæringstype, så at du kan blive hørt og set for den du er. Derfor kræver det ingen erfaringer, eller tidligere kendskab for, at kunne blive undervist hos mig, da jeg tilpasser mig dig.

Dog anbefaler jeg, at du på vores første møde forbereder en sang du kender melodien på, og teksten, som er lige nok udfordrende så, at vi har noget at arbejde med allerede på den første session. Det du kan forvente er, at vi har en snak om dine artistiske ambitioner og udfordringer, samt synger igennem sangen. Du vil få konkrete værktøjer at bruge med det samme, og og at arbejde med indtil vores næste session. Det vigtigste er dog at der er god kemi mellem os og at du føler dig tilpas med mig. Hvis du efterfølgende investerer i et klippekort bruger vi de klip på at udføre en konkret handlingsplan mod dine musikalske ambitioner. Dette kan vi enten gøre hos dig, i dit studie, hos mig (hvor man også gerne må skrige og råbe uden at blive forstyret), eller online.


MIN ERFARING SOM UNDERVISER

Jeg underviser unge og voksne solosangere der er +15 år. Jeg har undervist sangere på alle niveauer og forskellige erfaringer. Jeg underviser både på dansk, svensk samt engelsk og jeg underviser online og i virkligheden med store og gode resultater hos sangerne. Jeg kan også undervise i både klassisk og rytmisk sang - altså i alle genrer.

En af mine filosofier er, at for at man skal kunne gro og vokse, skal man kunne træde ud af sin comfort-zone, og dette skal gøres i et positiv og open-minded miljø, som jeg stræber efter, at skabe med med dig.

Min passion for, at hjælpe andre startede, da jeg selv fandt værktøjerne til, at overvinde min egen sceneskræk – og frygt, samt min tilbagevendende stemmeproblemer - og jeg vil derfor gerne dele disse effektive værktøjer til hjælpe andre sangere med lige så stor passion og entusiasme som jeg selv har.


MIN PROFESSIONELLE BAGGRUND

Jeg arbejder som internationel vocal- og life coach for sangere i min egen online virksomhed ved siden af dette job siden 2012.

Min allerstørste erfaring er, da jeg 2011 kickstartede min solokarriere indenfor kor med kor koncerter, som blev livecastet landet over i Finland, og jeg har også været på turné med koret i Europa i flere omgange. 
I 2014-2016 har jeg været på to turnere for, at optræde med mit debutalbum - som jeg selv skrev og som jeg har hvor optrådt med i 27 koncerter i 12 lande.


SKRIV EN UFORPLIGTENDE BESKED TIL MIG HVIS DU ER BLEVET INTERESSERET ELLER HAR SPØRGSMÅL :)

P.S. Husk at se min intro video forneden, hvor jeg fortæller mere om min mission, filosofi og hvem jeg er. (COMING SOON)

Priser

Fra 440,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Sangskrivning, Rytmisk sang, Klassisk sang, Hørelære, Stemmetræning

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Sofie I's fremhævede kompetencer

Holistisk tilgang til undervisningen Fokuserer på stærk sangteknik Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Specialiseret i sang-fortolkning Underviser både i klassisk og rytmisk musik Kan styrke din rytmefornemmelse 10+ års erfaring som underviser Specialiseret i tekst-fortolkning Underviser i improvisation Uddannet inden for pædagogik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Specialiseret i online-undervisning Tilbyder også fjernundervisning Underviser også online Kan hjælpe med sceneskræk Underviser kun unge og voksne 15+ Specialiseret i rytmisk musik God til begyndere

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 15 t. og 19 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  4200 Slagelse

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 15 t. og 19 min.

Lignende undervisere

...