Jacob

Jacob

Jacob

(1)

Om Jacob

Hvad kan man forvente af min undervisning i elektronisk musikproduktion?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at du får de rette redskaber og det rette mindset til at opnå en lyd der kendetegner dig. For at opnå den lyd, tager vi udgangspunkt i øvelser og eksperimenter der gør den kreative fase til en leg med lyde og effekter. Jeg tager udgangspunkt i denne fase med en legende og eksperimenterende tilgang, fordi det sikrer en indgangsvinkel til musikskabelse som på de bedste dage skaber inspirationen til nye værker og på de værste dage, stadig udvikler ens evner og udvider ens kendskab til de værktøjer man benytter sig af.
Hvis du har et ønske om skabe en bestemt genre, kan jeg guide dig i, hvordan du kan benytte det samme mindset og styre eksperimenterne til at inspirere dig i specifikke retninger. Vi tager udgangspunkt i at opnå en lyd ud fra en reference som du bestemmer og bruger løbende den reference, til at bedømme om vi er på rette spor.
Min egen erfaring med elektroniske musikgenrer spænder bredt, men har sit ståsted i glitch, techno og ambient. Jeg elsker at tage udgangspunkt i det digitale og maskinelle udtryk og tilføje flydende og organiske elementer for at få den til at fremstå mere menneskeligt og fortællende i sit udtryk.
For at få det meste ud af min undervisning, anbefaler jeg, at du som minimum har Ableton Live standard (gerne suite). Hvis du bruger andre DAWs som Cubase, Logic eller Reaper, skal du have en smule erfaring med at navigere rundt i dem. De principper jeg underviser i, kan overføres til alle DAWs, men hvis du er nybegynder, bruger vi Ableton Live. Et eksternt lydkort, er ikke et krav men noget jeg vil anbefale, det det åbner nogle nye muligheder at kunne tilslutte en mikrofon til sin PC/Mac.
Et forløb hos mig, kan være alt lige fra én time hvor vi pinpointer den specifikke udfordring du er stødt ind i og hvordan du kommer udover den, til et forløb på flere uger, hvor vi arbejder os igennem processen med at skabe et stykke musik fra idé til færdigmixet nummer. Som udgangspunkt, sigter jeg efter én undervisningsgang pr. uge af X antal timer, da det giver bedst mening at have en rum tid imellem timerne til at løse en opgave eller øve en bestemt ting. Det kan selvfølgelig komme på tale at lave mere intense forløb, hvis vores fælles tidsplan tillader det.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Vi bruger den første time på at finde ud af, om vi er et godt match. Det gør vi ved at finde ud af hvad dine musikalske præferencer er, og om jeg kan hjælpe dig i dit arbejde med opnå en lyd der er ligesom dem, eller endnu bedre, ligesom dig.

Min erfaring som underviser
Min erfaring som underviser er broget og spredt udover den tid jeg har brugt på selv at mestre mit fag. Jeg har dog erfaret, at jeg er en person som mange går til for råd og vejledning med elektronisk musik og mixing - og det er noget jeg gerne vil bygge videre på. Jeg underviser fra nybegynder og op til professionelt niveau hvor målet er udgivelse på et label. Jeg er selv udgivet på label jeg ved derfor hvad det kræver, at nå til dét niveau. Jeg har primært erfaring med elever fra 20 år og opefter, men ser ingen problemer i, at tage elever ned til 12 år.

Min professionelle baggrund

Jeg har spillet trommer i 24 år, først i musikskole i 7 år og dernæst i en lang række bands med både kopi- og originalmusik. Pt. er jeg trommeslager i Århus bandet Wailing Dunes. Jeg startede som elektronisk musikproducer i 2010 og havde mit første nummer på en udgivelse hos Kahvi Collective i 2016 sammen med navne som bl.a. Richard Devine. I 2018 udgav jeg mit første album "Touched" på Open Outlets, som er et bristol baseret label for eksperimenterende elektronisk musik, drevet af John Hislop (Culprate). Udover dét, har jeg en bachelor i lyddesign fra Sonic College, hvor jeg specialiserede mig i avanceret studieproduktion.

Send mig en besked hvor du skriver lidt om, hvem du er, og så ser vi på om jeg kan hjælpe dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer (Trommesæt), Ableton Live, Musikproduktion, Elektronisk musikproduktion, Elektronisk sammenspil, Percussion, Mixning, Mix, DJing, DJ, Synthesizer

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Jacob

5 (1)

Martin H.

Oprettet den 02/05/23

Jacob er en dygtig underviser der tager sig god tid til at sætte sig ind i det du har behov for undervisning i. En stor anbefaling herfra!

Jacob's fremhævede kompetencer

Specialiseret i EDM

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 51 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8220 Brabrand

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  8543 Hornslet

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 51 min.

Lignende undervisere

...