Jakob R.

Certificeret underviser i: Guitar, Bas, Klaver, Musikproduktion, Logic

Certificeret underviser i: Guitar, Bas, Klaver, Musikproduktion, Logic


Svarer normalt indenfor 87 t. og 14 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
1902 Frederiksberg C

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Jakob R.

Om Jakob
Jakob er professionel musiker og producer, som har mange års erfaring med både guitar, bas, klaver og lydproduktion. Jakob driver til dagligt et lydstudie hvor han blandt andet producerer musik for mange forskellige artister, og har igennem tiden været en del af adskillige bands hvilket har givet ham erfaring indenfor mange forskellige genrer af musik. Jakob har derudover spillet over 200 koncerter rundt omkring i landet, hvilket gør at han ville kunne bidrage med en masse gode råd, for eksempel hvis eleven en dag ønsker at skulle spille foran et publikum.
I undervisningen lægger Jakob blandt andet stor vægt på at motivere eleven til at få lyst til at spille eller producere, da dette er afgørende for at eleven kan udvikle sig. Undervisningen vil derfor blive indrettet efter elevens eget niveau og ambitioner, og der vil blive lagt vægt på at eleven kan påvirke undervisningen i den retning han/hun ønsker.

Undervisning i guitar, bas og klaver
Jakob underviser i følgende:
- Guitar: Begyndere, let øvede, øvede - Bas: Begyndere, let øvede
- Klaver: Begyndere

Alt afhængig af elevens ønsker, vil der i undervisningen typisk blive inddraget: - Sammenspil
- Musikteori (akkorder, skalaer mm.)
- Improvisation

Derudover vil eleven også have mulighed for at få indspillet sig selv hvis dette ønskes. Dette giver blandt andet eleven en god mulighed for at kunne følge med i sin egen udvikling på sit instrument, samt giver dem noget materiale de kan øve sig til og vise frem til andre.

Undervisning i musikproduktion
Undervisningen i musikproduktion vil primært foregå i Logic Pro X, men de fleste af de koncepter som eleven vil beskæftige sig med kan overføres direkte til andre programmer.
Alt afhængig af elevens ønsker, vil der i undervisningen i musikproduktion typisk blive inddraget:

  • Indspilning (mikrofoner, preamps, lydkort, mikrofonopsætning mm.) – både teoretisk og
    praktisk viden
  • Arrangement (Opbygning, musikalske roller, frekvensfordeling i musikken mm.)
  • Mixing (EQs, kompressorer, effekter, automation mm.)
  • Mastering (Færdiggørelse af mix, optimering af lyd til forskellige højtalere mm.)


Første lektion
Ved første lektion vil Jakob typisk bede eleven om at medbringe et nummer som har stor betydning for eleven eller et nummer som eleven brænder for at lære at spille. Dertil vil Jakob snakke med eleven om, hvad man ønsker at få ud af undervisningen, og finde frem til nogen målsætninger for undervisningen. At udtrykke sig musikalsk over for andre kan for mange være grænseoverskridende, og det er derfor også vigtigt for Jakob at skabe nogen trykke rammer for eleven allerede fra første lektion, så eleven ikke føler sig presset til at holde sig tilbage.

Særligt for begyndere
For elever på begynderniveau vil Jakob typisk lægge ekstra fokus på at eleven udvikler en rigtig teknik fra start af, da en mangel på ordentlig teknik ofte kan føre til skader eller spændinger i f.eks. håndled eller skuldre. Derudover skal elever der starter med at spille på guitar eller bas være opmærksom på, at man i begyndelsen (typisk de første 2-4 måneder) ofte oplever at få ondt i fingrene af at spille, da man endnu ikke har udviklet hård hud på fingrene. Dette er helt normalt, og bliver naturligvis bedre jo mere man får spillet.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Jakob's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler