Jamil O.

Certificeret underviser i Bas

Certificeret underviser i Bas

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

I øvelokale:
2200 København N

Om Jamil O.

Jamil synes det er vigtigt at I hurtigt kommer i gang med at spille, fordi det skaber en følelse af at musik er sjovt og spændende, og derfor har han meget fokus på spil og gehør i sin undervisning.

Undervisningen
I sin undervisning bruger han ofte computer til at spille til beats og backing tracks som er en vigtig del i udviklingen for en bassist og musiker.
Der findes gode muligheder for indspilning med god lyd i hans øvelokale og i øvelokalet findes også sanganlæg, basforstærker, trommesæt, keys, guitar etc.

Uddannelse
Jamil har en masteruddannelse som musikpædagog ved Rytmisk Musikkonservatorium med basguitar og sammenspil som hovedfag. Derudover har han også en lydtekniker uddannelse.

Erfaring
Han har 12 års erfaring som baslærer og sammenspilslærer fra kommunale musikskoler, aftenskoler og privatundervisning. Han har også erfaring med studieindspilning, PA-lyd, mikrofonteknik, mixning og mastering, samt indspilning på computer med programmer som f.eks. Cubase, Logic og Pro tools.Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Jamil's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler