Jan S.

Certificeret underviser i Bas, Kontrabas

Certificeret underviser i Bas, Kontrabas

Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
9000 Aalborg

I øvelokale:
9000 Aalborg Centrum

Om Jan S.

Jan er studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor han læser musik og pædagogik. Jan har mange års erfaring med sangskrivning og performance inden for forskellige musikgenre.

Undervisning i elbas
Jan underviser i elbas for begyndere og øvede i alle aldre. Hans elever har stor indflydelse på undervisningsforløbet – Jan tilpasser det til deres musikpræferencer ved at lade eleverne vælge de sange og teknikker, som de vil lære, og ved at finde de rigtige materialer, som eleverne har brug for, for at forbedre sig.

Begynder
Som begynder, vil du fokusere på at spille selvvalgte sange og lære om de spilleteknikker, som er nødvendige for dig at kunne for at spille de valgte sange. Jan vil også forklare dig den grundlæggende teori, som vil hjælpe dig med at forstå musikken du spiller.

Let øvet og øvet
Undervisningen vil stadig fokusere på den musik, som du godt kan lide. Jan vil hjælpe dig med at finde de udfordringer, som står i vejen for at du bliver en bedre musiker. Du kan for eksempel lære mere om teori, hørelære, timing, groove og improvisation.

Undervisning i kontrabas
Jan underviser i kontrabas for begyndere og let øvede. Undervisningen fokuserer på teknik, intonation og eventuelt improvisation.

Musikgenrer Jan har erfaring med
Pop musik
Rock, punk og metal musik World music
Jazz

Første lektion
I løbet af den første lektion lærer Jan og dig hinanden at kende, taler om den musik, som du godt kan lide og begynder med at spille bagefter. Hvis du ikke har dit eget instrument, kan Jan låne dig et af hans egne instrumenter til undervisningen.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Jan's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler