Jens Emil. J.

Jens Emil. J.

Priser

Fra 299,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer (Trommesæt), Trommer, Klaver

Om Jens Emil. J.

Jens Emil also offer drum/piano lessons in English.

Om Jens Emil:
Jens Emil er en fremadstormende jazztrommeslager og komponist bosat i Aarhus, hvor han lige nu færdiggører sin kandidat NOMAZZ (Nordic Master In Jazz), hvor han har studeret på musikkonservatoriet i Aarhus, Stockholm og Helsinki.
Jens Emil har optrådt med flere prominente jazznavne, og har de seneste par år gjort sig bemærket på den Aarhusianske jazzscene, hvor han spiller en aktiv rolle bl.a. som fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam. Derudover spiller han i et hav af projekter i alt lige fra bigbands til musicals og ikke mindst som bandleder i sin egen kvintet Odd Pocket med Jens Emils egne kompositioner.

Jens Emil er særligt stærk til at udtrykke sig legende indenfor jazzens sprog med en dynamisk og musikalsk tilgang og med en stor kærlighed til skæve taktarter og avanceret rytmik. Derudover er Jens Emil en alsidig musiker med bred erfaring inden for alt lige fra pop, hip-hop, funk, fusion, balkan osv. Jens Emil har fx turneret Danmark rundt med det populære Disney tribute band Luftens Helte, hvor de bla. spillede for 1500+ publikum i Musikhuset Aarhus Store Sal. Udover at have studeret i Aarhus, Stockholm og Helsinki så har Jens Emil også haft musikalske rejser til Cuba og Serbien hvor han har studeret hhv. Afro-Cubansk musik og balkanmusik.

Min erfaring som underviser
• 5 år+ som underviser
• Har erfaring med at undervise solo trommer, hold trommer, solo klaver, sammenspilshold og kor.
• Har undervist alle aldre, både børn og voksne.
• Har undervist børn helt ned til 4-årsalderen, og har gode pædagogiske kompetencer bl.a. fra 2 års arbejde som pædagogmedhjælper
• Har modtaget flere års undervisning i pædagogiske fag på musikkonservatoriet, med et 12-tal til den endelige musikundervisnings-praktik eksamen

Klaverundervisning
Jens Emil underviser også i klaver på begynder/let øvet niveau - til dig der lige er startet eller gerne vil starte, og gerne vil have en imødekommende og tålmodig underviser, som kan hjælpe dig i den rigtige retning. Selvom Jens Emil er trommeslager, så bruger han ofte klaver i sit daglige virke, fx til at komponere ny musik – og Jens Emil har selv modtaget solo klaver undervisning i flere år.

Om undervisningen siger Jens Emil:
“Jeg har god undervisningserfaring og kan tilbyde lektioner i en tryg og inspirerende atmosfære, hvor eleven vil blive mødt i øjenhøjde. Jeg underviser både nybegyndere, øvede, børn og voksne. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens ønsker og behov, og former undervisningen ud fra disse – men det er også helt fint ikke at have nogle specifikke ønsker til undervisningen.

Her er eksempler på essentielle ting, som vi fx kunne arbejde med i trommeundervisning: teknik, time, groove, improvisation, nodelæsning, dynamik eller sound. Vi kan dykke ned i lige præcis de genrer, som eleven ønsker at spille og kan lære specifikke numre eller grooves, som eleven ønsker.

Jeg underviser både trommeelever der ”bare” gerne vil spille lidt for sjov, samt elever der gerne vil nå et meget højt musikalsk niveau, fx med ambitioner om at komme ind på MGK eller musikkonservatoriet. Jeg forventer at eleven viser engagement i undervisningen, ligesom jeg selv gør, og at eleven så vidt muligt øver sig på sine lektier – så får vi begge mest muligt ud af forløbet, og eleven vil hurtigt opleve fremgang på sit instrument 😊

Jeg er særligt stærk inden for alt hvad der har med skæve rytmer at gøre - så hvis dette er et felt man har interesse i, er der mulighed for nørde dette på et meget højt niveau. Det kan både være med basale koncepter omkring odd time, som fx at arbejde med at spille i 5/4, 7/8 osv. eller der er mulighed for at arbejde på et meget avanceret niveau for den øvede trommeslager, med koncepter som kvintoler, septoler, skiftende taktarter, metriske modulationer, polymetrik osv.”

Jens Emil. J.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Specialiseret i jazz Underviser børn fra 4 år 5+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 6 t. og 41 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 6 t. og 41 min.

Lignende undervisere

...