Jeppe L.

Certificeret underviser i Guitar, Musikteori

Certificeret underviser i Guitar, Musikteori

Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8000 Aarhus C

Om Jeppe L.

Jeppe er uddannet i guitar fra Det jyske Musikkonservatorium i 2015. De sidste 7 år har han undervist både begyndere der ville lære deres først akkord på guitar, samt erfarne guitarister der skulle bruge undervisning og viden til at søge ind på MGK eller konservatoriet og alt derimellem.

Jeppe startede med at spille rock og blues, men er sidenhen sprunget ud i et væld af genre som jazz, world, balkan, pop, elektronic, prog rock osv.

Jeppe forklarer sin undervisning således:
Min undervisningsfilosofi tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ambitioner. Jeg har haft utallige elever, og min erfaring har vist hvor stor forskel der er på hver elevs tilegnelse af viden og læring. Jeg tager derfor altid udgangspunkt i elevens personlige ambitioner/drivkraft.

Den første lektion
Den første lektion vil oftest gå med at lære elevens niveau og forventninger. Til de mere erfarne elever er der oftest flere behov, og det er vigtigt at blive helt enige om, hvilken retning undervisningen skal gå i. For begyndere eller let øvede er det vigtigt at få spillet en masse, og der stræber han efter at første lektion inkluderer indøvelse af et nummer

Guitarundervisning
Jeppe mener at man bedst lærer at spille guitar af at spille guitar. Derfor handler det for ham mest om at få eleven til at lære at spille sange som han/hun godt kan lide. Det holder også motivationen oppe. Som lærer kan han "lappe hullerne" eller forklarer de ting der sker når man spiller nummeret på guitar. Hvad man gør, hvorfor og hvordan man kan bruge det i andre sammenhænge. Til de mere øvede elever kan øvelser være en hjælp til hurtig udvikling.

Musikteoriundervisning
Musikteori er byggestenene i forståelsen af musik. Oftest bliver normal musikundervisning kombineret med en smule musikteori, men det kan tit være forvirrende at få det i små bidder. Jeppe kan give en kronologisk forklaring af musikteori fra den ene ende til den anden, primært med fokus på rytmisk musik og jazz teori. Med sin uddannelse i Teori på det Jyske Musikkonservatorium, er han meget inde i stoffet og gør en dyd i at forklare tingene på en let forståelig måde og ikke at gå videre før det første materiale er indlært.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Jeppe's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler