Jesper M.

(5 anbefalinger)
Underviser i sang, guitar, sangskrivning
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 28 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

5800 Nyborg

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 28 min.

Om Jesper M.

Jesper har gennem Konservatoriet og MGK tilegnet sig den viden der skal til for at mestre instrumentet, men lægger i sin undervisning mere vægt på det praktiske frem for det teoretiske. Han tager altid udgangspunkt i konkrete sange, da det er hans erfaring at det styrker elevernes motivation.

Jesper er 36 år og har spillet musik hele sit liv. Han har bevæget sig indenfor genrene rock, pop, folk, soul, metal, blues og jazz. Jesper er en alsidig guitarist, sanger og lærer, og har undervist en bred skare af forskellige elever i alderen 5-50 år.

Jesper har i 15 år undervist privat og på Roskilde Musiske Skole, Kulturskolen Helsinge, Kolding Friskolen og Ungdomsskolen Kolding. Han gør meget ud af at tilpasse sin undervisning efter den enkelte elevs interesser og behov. Jesper tager udgangspunkt i elevens musiksmag og forsøger derigennem at holde eleven motiveret. Han bruger sin stemme meget sammen med guitarundervisningen for altid at give konkrete eksempler og for at referere til noget eleven kender i forvejen.

Uddannelse:
Jesper har studeret på musikkonservatoriet i Odense og taget 3 år på MGK i Kolding. Han færdiggjorde ikke konservatoriet, da han ville prioritere at skrive og spille sin egen musik. Det har han gjort siden og har med forskellige projekter spillet hundredvis af koncerter i USA, Tyskland, Holland, Frankrig, Island, Spanien, Skotland, England, Belgien, Østrig, Tjekkiet og Sverige.
Jesper har en 1-årig sanger uddannelse fra Kathrine Sadolins "Complete vocal institute", og har derudover fået meget anden relevant viden om Pædagogik, Didaktik og Psykologi på lærerseminariet

Udtalelse Fra Kolding Ungdomsskole:
"Jesper har, fra september 2005 til maj 2007, været ansat hos Ungdomsskolen Kolding som timeansat underviser. Jesper har varetaget ungdomsskolens musikundervisning. Med sin gode kontakt og samspil med de unge, sin høje faglighed og hans fantastiske evne til at motivere de unge, har Jesper været med til at løfte både undervisningen og de unge flere niveauer op. Jeg kan kun medgive Jesper mine anbefalinger, og er sikker på at han vil være en gevinst for enhver virksomhed.
Mikkel Villadsen - Viceungdomsskoleinspektør"

Anbefalinger af Jesper M. 5

Oprettet den 04/06/20
Frank M. A.
Jesper er dejlig behagelig og har toldmodigehed. Jeg har mit eget hæfte med mine sange, da jeg også spiller lidt guitar. Dem tager han udgangspunkt i og det er rart at synge noget man i forvejen pusler med. Jeg har nu haft 3 lektioner og min kone påstår at hun kan hører forskel :) . Så jeg har lige købt 10x60 minutter, hvilket jeg aldrig ville gøre, hvis jeg ikke følte at jeg lærte noget. Vil du lære at synge, så kan jeg varmt anbefale at prøve 3-4 lektioner hos jesper. Ps. Jeg er 53 år og ikke særlig god til at synge, men det bliver jeg :):).. mvh Frank.
Oprettet den 17/03/15
Kasper Gevaldig
Jesper underviser min søn på 7 år med utrolig stor tålmodighed og pædagogisk talent. Min søn er derfor efter hver time med Jesper meget glad og motiveret. Tak Jesper
Oprettet den 07/04/15
Ninna Thomsen
Min datter Josepha på 12 år har de sidste godt 1½ år gået til undervisning hos Jesper ca. en gang om ugen. Hun er gået fra ikke at kunne spille overhovedet til at kunne spille rigtig godt. Jeg tror godt, at hun kan lide, at undervisningen ofte tager udgangspunkt i den musik hun selv hører. Det er en stor motivation for hende. Jeg synes, at hun kommer godt rundt om alt fra akkorder til -) til mere tekniske ting. Undervisningen virker ambitiøs uden at være over-streng og så virker Jesper i øvrigt rigtig flink. Min datter er derfor meget tryg ved at have ham som underviser.
Oprettet den 06/01/16
Marianne Valentin Frank
Jesper har undervist mig i guitar det sidste halve år. Han er utrolig dygtig, god til at lære fra sig og finde de steder jeg har brug for at forbedre mig og give mig gode øvelser til dette. Derudover er det altid en fornøjelse at være til hans timer og spille sammen med ham. Jesper er klart den bedste guitarlærer jeg har haft! :)
Oprettet den 05/03/18
Hjalte Lau Bue Lak Jensen
Jesper hjalp mig med at lave en indspilning af mine sange. Det kom til at lyde super godt. Tak for det Jesper! Hilsen Hjalte

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder