Jesper S.

Jesper S. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Jesper S.

Jesper er uddannet inden for musikproduktion, lydoptagelser og lydteknologi fra henholdvis
Aalborg Universitet og Stanford University og besidder en bred viden og erfaring inden for alle aspekter af elektronisk musikproduktion. Jesper har både undervist i lydproduktion på universitetet, arbejdet som tonemester og komponist på filmproduktioner og har desuden det elektroniske musikprojekt Noosphere som er hans egen lille enmandshær. Her komponerer, indspiller og producerer han alt materialet selv. Inden han startede Noosphere har han bl.a. været guitarist i det progressive rockband Celestial Son og været en del af den eksperimentelle elektroniske duo Merkbar.

Undervisningen
Jesper tilbyder undervisning i elektronisk musikproduktion for både begyndere og øvede i alle aldre, og undervisningen kan skræddersys fuldstændig efter behov. I undervisningen kan der blandt andet indgå:
- Kom godt i gang med at producere musik på computeren i programmerne Ableton Live og/ eller Logic Pro
- Indspilningsteknikker
- Lær at beherske grunddelene af en synthesizer: oscillatorer, filtre, og modulatorer såsom
envelopes, LFO mm.
- Lyddesign
- Lær at mixe og master dit eget track
- Elektronisk komposition - omsætning af idéer til udførelse
- Elektronisk musikhistorie
- Feedback på egne tracks
- Og meget mere... Alle emner tilpasset elevens egne ønsker og behov

Undervisers genre
Et bredt udvalg af genrer inden for elektronisk musik.

Første lektion
Jesper tager sit udgangspunkt i elevens eget ønske og faglige niveau ved start. Hos Jesper findes der ingen dumme spørgsmål, og han går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og altid finder sig godt tilpas, både hvad angår undervisningsniveau og undervisningsform. Hans undervisning er præget af pædagogisk indsigt og tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker.

Begyndere
I dette kursus er computeren éns instrument, og det er derfor påkrævet, at man har egen computer. Derudover kræves der indspilnings- og produktionssoftware - i dette tilfælde enten Ableton Live eller Logic Pro. Køb af software kan dog godt vente til efter første lektion.
Skriv en uforpligtende besked til Jesper, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Lignende undervisere

...