Joachim S. K.

Underviser i bas, musikproduktion, logic, klaver, banddoktor
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2740 Skovlunde

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Joachim S. K.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

Min undervisning har til formål at vække yderligere nysgerrighed for musik i et trygt og sjovt læringsrum. Glæden ved musik har altid været min drivkraft. Det var derfor jeg startede med at spille, og derfor jeg den dag i dag stadig beskæftiger mig med musik. Genremæssigt har jeg hovedsageligt beskæftiget mig med rock, pop og elektronisk musik. Genrer er dog for mig et løst begreb, og jeg er frisk på at dykke ned i al slags musik.
Jeg underviser i el bas, synth bas, musikproduktion i Logic Pro X samt begynder klaver. Uanset om vores timer omhandler instrumentundervisning eller musikproduktion møder jeg dig hvor du er - alder og niveau er underordnet. Sammen dykker vi enten ned i dit eget materiale eller andre relevante numre med henblik på at imødekomme og opfylde dine ønsker og ambitioner.

Jeg foretrækker at mødes en gang ugentligt og at eleven selv øver hjemme i mellem undervisningen. Min oplevelse er at en ugentlig undervisningsgang giver det bedste udbytte. Jeg er dog selvfølgelig også frisk på at mødes mindre end en gang ugentligt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

Som det første tilbyder jeg en kort opstartssamtale så vi begge kan få en fornemmelse af hvem hinanden er. Her vil vi tale om hvad dine musikalske mål er, hvilken slags musik du lytter til i din fritid og hvad du gerne vil spille eller producere. Derudover vil vi planlægge tid og sted for eventuelle lektioner. Jeg har mit eget studie i Skovlunde som vi kan være i, men jeg vil også have mulighed for at komme hjem til dig mod et mindre kørselstillæg.

Min erfaring som underviser

Jeg startede med at undervise i bas og sammenspil for 10 år siden, og inden for de sidste 4 år har jeg også undervist i brug af Logic Pro X samt musikproduktion. Jeg har mest erfaring med undervisning af børn og unge i alderen 10-20 år, men jeg har også erfaring med at undervise voksne. Jeg kan undervise fra nybegynder til MGK niveau.

Min professionelle baggrund

Jeg startede med at spille bas for 16 år siden. I 2018 blev jeg bachelor som musiker fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Mit hovedinstrument var bas, men jeg fokuserede også meget af tiden på arbejde med musikproduktion og sangskrivning. Jeg har masser erfaring fra både danske og udenlandske scener som fast del af bl.a. Young Dinosaur og som musiker i bl.a. Schultz & Forever, The New Spring og Late Runner. Derudover har jeg produceret både albums og singler for bl.a. Lunar, Baby Alpaca, X-Factor og Drømmespor. 
Jeg har også arbejdet som lydteknikker på dubbing firmaet Audio Resort, hvor jeg optog og mixede stemmer på film og tv serier. Undervisningsmæssigt har jeg haft elever løbende gennem en længere en del år. Derudover har jeg undervist mange sammenspilsholdet, og ageret bandcoach for en række upcoming bands.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder