Joan J.

Certificeret underviser i Sang, Sangskrivning

Certificeret underviser i Sang, Sangskrivning

Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
9500 Hobro

Om Joan J.

Joan er uddannet sanger og sanglærer på Complete Vocal Institute (ved stemme forsker Cathrine Sadolin) og er autoriseret underviser i Komplet Sangteknik. Hun er en dygtig sangunderviser og sangskriver med flere års erfaring. Hun havde sit første møde med sangteknik i 2002 på Odense Sang og Stemme Akademi og har siden arbejdet med stemmeinstrumentet. Hun har bl.a. taget kurser i sang og udtryk, Komplet Sangteknik, følelsesforløsende sang og taleteknik i forbindelse med teater og skuespil. Joan er udøvende sangerinde og udgav sit seneste album, Image of Clay, i 2017.

Undervisningen i sang
Joan underviser i solo sang for både begyndere og øvede - og i alle aldre. Hun tager udgangspunkt i den enkelte sangers ønsker - det er sangeren der er kunstneren, og fra hendes synsvinkel, kan alt lade sig gøre og alle lyde er velkomne. Joans undervisning er til dig, som ønsker at gå i dybden med sang og arbejde på at udvikle din stemme, så du kan synge det, som du gerne vil være i stand til at synge. Hvis du har et akut sangteknisk problem her og nu, og blot ønsker en enkelt eller få lektioner kan Joan også hjælpe med det.

Sangteknik
Komplet Sangteknik er en yderst effektiv metode og kan f.eks. hjælpe dig til at:
- Opnå større vokal spændvidde
- Undgå hæshed og slid på stemmen
- Mestre kraftig volumen, samt svag volumen
- Opnå længere toner
- Blive i stand til at producere den lyd du ønsker (Klangfarve, effekter)

Du vil komme til at arbejde med
- Støtte (Kropsbevidsthed og vejrtrækningsøvelser)
- Vokalfunktionerne Neutral, Curbing, Overdrive og Edge
- Klangfarve
- Effekter (Vibrato, distortion, ornamenteringsteknik, knæk, luft, growl m.fl.)
- Udtryk og fortolkning
- Improvisation, ”Let go” og nærvær i stemme og udtryk

Første Lektion
Til første lektion vil du og Joan tage en kort snak om hvad dine ønsker er. Efterfølgende vil hun præsentere dig for komplet sangteknik, hvis du ikke kender til teknikken. I vil lave forskellige øvelser, arbejde med støtte og de 4 vokalfunktioner. Til første lektion vil Joan gerne have at du medbringer en sang du kender godt, og som du føler dig tryg ved at synge og arbejde med. Efterfølgende vil i sammensætte undervisningen, så den passer til dig som sanger. Nogle sangere vil have brug for sparring og hjælp til fx. at vælge sange, og derfor møder Joan dig der hvor du er.

Genre
Komplet sangteknik er ikke genrebestemt, derfor kan Joan undervise i alle genre.
Joan benytter ofte backing tracks som akkompagnement i undervisningen, men ønsker du at synge et nummer som du ikke kan finde som backing, på fx youtube eller www.karaoke-version.com , skal du blot sende akkorder / noder nogle dage før undervisningen så Joan kan forberede akkompagnementet inden undervisningen.

Send en uforpligtende besked til Joan hvis dette har vagt din interesse.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Joan's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler