Johan

Johan profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Johan

Hej derude
Mit navn er Johan Bjerregaard Hansen og jeg er 39 år. Oprindeligt er jeg fra Varde-egnen i Sydvestjylland. Jeg er uddannet lærer fra Silkeborg i 2016, og har siden været lærer på både folkeskoler, friskoler og privatskole hvor jeg har undervist fra 1.-7. klassetrin.
Jeg er ikke uddannet musiklærer fra læreruddannelsen, men forud for læreruddannelsen tog jeg en 3-årig bacheloruddannelse i musikvidenskab (afsluttet 2013) fra Aarhus Universitet. Her havde jeg fag som solosang, soloklaver, korledelse og sammenspil. Det var det praktiske på musikvidenskab - særligt klaver og solosang - som havde min interesse, og jeg vidste jeg gerne ville ud og undervise andre. Jeg begyndte sent på klaver, som 25årig, men jeg har for længst fået styr på det grundlæggende inden for klaverspil, og har akkompagneret til fællessang med store forsamlinger. Ud over klaver holder jeg af at holde mit klarinetspil ved lige, jeg begyndte undervisning på Varde Kommunale Musikskole i 1994.

Én ting er at have en høj faglig viden, noget andet er hvordan man formidler og lærer bedst muligt fra sig. Her tænkte jeg læreruddannelsen kunne give mig en masse gode redskaber, og mine styrker er bl.a. jeg er god til at niveaudifferentiere min undervisning . Jeg tilbyder undervisning i klaver og klarinet for begyndere og let øvede.
Det afgørende for mig er, at mine elever har en glæde ved at komme til undervisning ved mig. Det er glæden og lysten som driver værket, og det er den største glæde og motivation for mig hvis jeg kan se "julelys" i elevens øjne. Det er min ambition, at eleven får en lyst og glæde ved instrumentet, og forhåbentlig finder lyst og glæde ved at øve sig derhjemme. Dette er min ambition - og blandt grundene til jeg har ønsket at blive lærer og arbejde med mennesker.

Lignende undervisere

...