Johan

Johan

Johan

(1)

Om Johan

Hej derude
Mit navn er Johan Bjerregaard Hansen og jeg er 39 år. Oprindeligt er jeg fra Varde-egnen i Sydvestjylland. Jeg er uddannet lærer fra Silkeborg i 2016, og har siden været lærer på både folkeskoler, friskoler og privatskole hvor jeg har undervist fra 1.-7. klassetrin.
Jeg er ikke uddannet musiklærer fra læreruddannelsen, men forud for læreruddannelsen tog jeg en 3-årig bacheloruddannelse i musikvidenskab (afsluttet 2013) fra Aarhus Universitet. Her havde jeg fag som solosang, soloklaver, korledelse og sammenspil. Det var det praktiske på musikvidenskab - særligt klaver og solosang - som havde min interesse, og jeg vidste jeg gerne ville ud og undervise andre. Jeg begyndte sent på klaver, som 25årig, men jeg har for længst fået styr på det grundlæggende inden for klaverspil, og har akkompagneret til fællessang med store forsamlinger. Ud over klaver holder jeg af at holde mit klarinetspil ved lige, jeg begyndte undervisning på Varde Kommunale Musikskole i 1994.

Én ting er at have en høj faglig viden, noget andet er hvordan man formidler og lærer bedst muligt fra sig. Her tænkte jeg læreruddannelsen kunne give mig en masse gode redskaber, og mine styrker er bl.a. jeg er god til at niveaudifferentiere min undervisning . Jeg tilbyder undervisning i klaver og klarinet for begyndere og let øvede.
Det afgørende for mig er, at mine elever har en glæde ved at komme til undervisning ved mig. Det er glæden og lysten som driver værket, og det er den største glæde og motivation for mig hvis jeg kan se "julelys" i elevens øjne. Det er min ambition, at eleven får en lyst og glæde ved instrumentet, og forhåbentlig finder lyst og glæde ved at øve sig derhjemme. Dette er min ambition - og blandt grundene til jeg har ønsket at blive lærer og arbejde med mennesker.

Priser

Fra 169,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klarinet, Klaver

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Johan

5 (1)

Simon O.

Oprettet den 10/02/23

Varm anbefaling til Johan. Han underviser min datter, som sætter stor pris på den ugentlige lektion. Grundig, faglig dygtig og med god pædagogisk sans for at undervise børn. :)

Johan's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikvidenskab Tilbyder akkompagnering på klaver God til begyndere Underviser børn fra 7 år Underviser i noder Kan styrke din rytmefornemmelse

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 80 t. og 27 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8600 Silkeborg

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 80 t. og 27 min.

Lignende undervisere

...