Johannes B.

Underviser i sang, rytmisk sang, sangskrivning
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 24 t. og 33 min.

Undervisningssteder

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2200 København N København N

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 24 t. og 33 min.

Om Johannes B.

Johannes er uddannet sanger og sanglærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har været udøvende musiker, siden han selv startede med at spille musik for 10 år siden. Johannes har omkring fem års erfaring med undervisning både som sanglærer og som workshoplærer i Sang, Dans og Spil.

Johannes underviser på alle niveauer. Han har arbejdet både med nybegyndere, der skulle begynde at lære deres stemme at kende og professionelle sangere, der gerne ville have hjælp til at nå næste niveau. Aldersgrænse fra 15 år
Johannes’ elever nævner især hans undervisning som uformel, jordnær og nærværende. Som nyuddannet sanglærer har Johannes også erfaring med online undervisning

Når man synger hos Johannes er der fokus på at skabe et trygt rum, hvor man kan udfolde sig både personligt og kunstnerisk. Der arbejdes med den type musik, du elsker om det så er din egen musik eller cover. Vi hjælpes ad med at finde netop det, du har lyst til at synge og arbejde med.
I forbindelse med sin uddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse har Johannes haft stort fokus på musikalsk mod og improvisation, der vil indgå naturlig som en del af undervisningen.

Udover sanglærer, har Johannes specialiseret sig inden for sceneoptræden, så i undervisningen kan der forekomme forslag til, hvordan man performer på en hensigtsmæssig måde i forhold til at være autentisk og levere det bedste show. Hvis man altså skal være udøvende!

Undervisningen indeholder ofte:
- Opvarmning af krop og stemme, herunder støtteøvelser
- Snak om personlige sangmæssige udfordringer og forbedringsmuligheder
- Sang- og kropsøvelser, der er mindet på specifikke
- Tekstfortolkning og udtryk
- Sang! Musik! Glæde!

Derudover kan vi også arbejde med:
- Sang til eget akkompagnement
- Forberedelse til optagelsesprøver (f.eks. MGK, konservatorium)
- Hørelære/rytmelære
- Scenevanthed og bandperformance

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder