John P.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
10+ års erfaring som underviser
Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
10+ års erfaring som underviser
Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Svarer normalt indenfor 2 t. og 22 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
8230 Åbyhøj

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
10+ års erfaring som underviser
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
  •  John P. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser John P.

Om John P.

Mit navn er John Pilkington og jeg bor i Århus, hvor jeg har min eget musikstudio. Min erfaring indenfor klaverspil spænder bredt. Jeg begyndte for lidt over 50 år siden, som 6-årig, at få undervisning i klassisk klaver, og kørte gennem alle niveauer i Associated Board of the Royal College of Music Piano Examinations fra Grade 1 til Grade 8. Derefter har jeg beskæftiget mig og optrådt med mange forskellige stilarter, herunder rock, pop, jazz, R&B, folk og klassisk. I 1985, modtog jeg lærercertifikat fra Garnett College, London.

Jeg flyttede til Danmark i 1989, og gennem de sidste 31 år har jeg arbejdet som professionel udøvende musiker og komponist, med koncerter og festivaler både i Danmark og i udlandet. Siden 2009 har jeg undervist mere end 200 klaverstudenter i Mariagerfjord Kulturskole og Randers Musikskole, både voksne og børn, fra nybegynder til MGK- og på konservatorie-niveau.

Om undervisningen

Min klaverundervisning kan indeholde elementer fra både klassisk musik og rytmisk musik. Musikaliteten i hver enkelt elev er forskellig.

Som nybegynder kan det være en god idé at lære om noder og rytmer, herefter kan vi flette dine egne ønsker, smag og yndlingssange med ind i undervisningen. I min undervisning vil jeg kunne tilbyde, at bruge instrumentet både som solo funktion og som akkompagnement i form af akkorder til f.eks. til sang.

For de mere øvede studenter, kan vi dykke dybere ned i musikteori, som kan bruges som et springbræt til at inspirere både dit klaverspil, og dine evner til at udtrykke dig selv gennem improvisation og eventuelt egne kompositioner.

Når det er sjovt for dig, så bliver din musikalske udvikling større.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del John's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder