John

John

John

(1)

Om John

Mit navn er John Pilkington og jeg bor i Århus, hvor jeg har min eget musikstudio. Min erfaring indenfor klaverspil spænder bredt. Jeg begyndte for lidt over 50 år siden, som 6-årig, at få undervisning i klassisk klaver, og kørte gennem alle niveauer i Associated Board of the Royal College of Music Piano Examinations fra Grade 1 til Grade 8. Derefter har jeg beskæftiget mig og optrådt med mange forskellige stilarter, herunder rock, pop, jazz, R&B, folk og klassisk. I 1985, modtog jeg lærercertifikat fra Garnett College, London.

Jeg flyttede til Danmark i 1989, og gennem de sidste 31 år har jeg arbejdet som professionel udøvende musiker og komponist, med koncerter og festivaler både i Danmark og i udlandet. Siden 2009 har jeg undervist mere end 200 klaverstudenter i Mariagerfjord Kulturskole og Randers Musikskole, både voksne og børn, fra nybegynder til MGK- og på konservatorie-niveau.

Om undervisningen

Min klaverundervisning kan indeholde elementer fra både klassisk musik og rytmisk musik. Musikaliteten i hver enkelt elev er forskellig.

Som nybegynder kan det være en god idé at lære om noder og rytmer, herefter kan vi flette dine egne ønsker, smag og yndlingssange med ind i undervisningen. I min undervisning vil jeg kunne tilbyde, at bruge instrumentet både som solo funktion og som akkompagnement i form af akkorder til f.eks. til sang.

For de mere øvede studenter, kan vi dykke dybere ned i musikteori, som kan bruges som et springbræt til at inspirere både dit klaverspil, og dine evner til at udtrykke dig selv gennem improvisation og eventuelt egne kompositioner.

Når det er sjovt for dig, så bliver din musikalske udvikling større.

Priser

Fra 303,76 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af John

5 (1)

Ellen-Sofie L. D.

Oprettet den 30/08/22

Tålmodig og god underviser, der møder én, der hvor man er i niveau.

John's fremhævede kompetencer

God til begyndere 10+ års erfaring som underviser Underviser både i klassisk og rytmisk musik Underviser op til MGK-niveau Underviser i improvisation Underviser alle aldre

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 29 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8230 Åbyhøj

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 29 min.

Lignende undervisere

...