Jonas

Jonas

(4)

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Slagtøj, Trommer, Trommer (Trommesæt)

Om Jonas

Obs: Jonas underviser som udgangspunkt kun om fredagen, dog er der mulighed for undtagelser. Skriv en besked og hør nærmere.

Man skal forvente udgifter til egne trommestikker og en øvebog.

Jonas er uddannet i musik på Aarhus Lærerseminarium med 3 årligt linjefag i musik og sammenspil, samt andre boglige fag, Jonas har arbejdet som professionel slagtøjsspiller i forsvaret, ligesom han har undervist i marchtromme i en årrække, samt undervist i samba/trommemusik I forskellige institutioner og SFO´er.

Jonas arbejder som lærer når han ikke underviser som trommeunderviser hos musikundervisning.dk.

Han har planer om i fremtiden at tage en master i rytmisk pædagogik og sammenspil fra rytmisk musikkonservatorie I Aarhus.

Undervisningen i trommer
Undervisningen foregår hos Jonas i Vejle i eget trommestudie, hvor der er et elevsæt. Eleven skal selv medbringe trommestikker.

Jonas tager udgangspunkt i lige præcis dit niveau, som kan være helt fra begynder til meget øvet, ligesom at de stilarter du gerne vil spille, kan være alt fra rock, pop, latin og jazz, og march, og trommer fra andre lande.

I undervisningen vil indgå
- elementære grundrytmer
- elementær trommelære, hvordan er trommesættet opbygget, stemning af skind, etc
- rudiments, og march
- nodelæsning
- rytmik
- opvarmningsprogrammer samt øveteknikker

Erfaring
Jonas har spillet i mange forskellige sammenhænge og stilarter: rock, pop, funk, blues, musicals og march.

Jonas er et supergodt valg, hvis du søger en underviser med mange års erfaring, og hvor pædagogikken og tilgangen til børn og unge er veldokumenteret, så hvis du synes om, hvad du læser, så kan du sende ham en besked.

Jonas har været aktiv i mange bands og musikprojekter og har gennem tiden samarbejdet med mange bands og musikere, såsom: Atlas, med blandt andet Marc Rune 3xDMA årets bluesnavn, Ikast Gymnasium-musicalopsætninger, FDF Bording Tambourkorps, Gardehusarregimentets Trompeterkorps (Paukist), Dave Hyatt (producer: bla. Stone Roses), Volf Duo.

Jonas' hovedfilosofi er ganske enkel: forestil dig, at alle der lytter til musik (koncert, plade, etc) skal have en god oplevelse, og din vigtigste/fornemmeste opgave som trommeslager er, at at du hjælper og støtter musikken, så den bliver præsenteret og spillet på allerbedste vis.

Jonas har spillet for flere tusinde, ligesom han også har spillet for ganske få mennesker, ideen har altid været at ALLE skal have en god oplevelse i forhold til musik, og det lille spillested kan give lige så gode, og endda federe, oplevelser end de største scener.

Din første trommelektion
Jonas gør meget rigtigt meget ud af at få en rigtig god relation til den, han skal undervise, både musisk og som menneske. Han vil sammen med eleven tage en snak om, hvor eleven gerne vil hen i forhold til sit trommespil, ligesom han gør meget ud af, at eleven bliver inddraget i egen musikverden, og hvad eleven selv lytter til og har interesse for. Det er vigtigt at vide hvilket afsæt, eleven kommer med og hvad han/hun kan, og herefter tager Jonas udgangspunkt i netop denne erfaring. Derfra tilrettelægges et forløb i fællesskab, så eleven føler sig undervist på netop sit niveau, og med de forudsætninger eleven har, sådan at han/hun hver gang forlader lektionen med følelsen af at have lært noget og at have rykket sig en lille smule.

Trommeundervisning
I trommeundervisning vil der ofte startes ud med let opvarmning, og derefter sammenspil med Jonas, hvor der spilles forskellige grooves, blandt andet fra forrige lektioner, igen afhængigt af elevens individuelle niveau. Vi kommer også til at arbejde med trommeslagerens bedste ven (metronomen), ligesom Jonas opfordrer til at spille numre, man selv lytter til. Vi kommer til at arbejde med hele elevens 'attitude' bag trommerne, og det er uanset, om du spiller for over 1000 mennesker på et stadion eller 10 mennesker i en klub. Ligesom motivation er hammervigtigt, vil eleven få øveopgaver for, men igen skal motivationen opstå igennem gode oplevelser, og det er en af Jonas' vigtigste grundpiller i forhold til at blive ved med at spille et instrument/musik. Ligesom at ALLE kan noget på trommer, eller har en niche, og det potentiale vil Jonas gerne udnytte i forhold til den enkelte elev..

Læringsmiljøet
Undervisningen hos Jonas på trommer/slagtøj, kan f.eks. være følgende:

- Hvordan bliver jeg en HEL trommeslager, og lige den trommeslager jeg gerne vil være
- Hvordan kommer jeg til at spille lige den rytme, jeg altid har drømt om at lære
- Hvordan bliver jeg mega tight på trommerne
- Hvordan performer jeg på scenen til enten en skolekoncert eller anden form for optræden.

Al undervisning bliver 100% tilpasset den enkelte elev, og de forudsætninger og drømme de har I forhold til deres trommespil.

Jonas glæder sig til at se DIG i trommestudiet, til mange hyggelige timer.

+ Læs mere - Fold ind

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 24 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  7100 Vejle

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Jonas er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 24 min.

Anbefalinger af Jonas 5

Freja S.

Oprettet den 20/01/20

Jonas underviser professionelt og er dygtig til at lære fra sig. Han tager udgangspunkt i eleven og elevens ønsker, så lektionerne bliver indholdsrige og lærerige. Jonas underviser engageret og lektionerne har mange forskellige slags fokus og indhold, der gør det varieret, sjovt og samtidig udfordrende. Jonas laver en god sammenhæng mellem lektioneren, og han er dygtig til at give feedback og justere, så teknikken bliver bedre. Jeg kan tydeligt mærke en forbedring fra gang til gang og har overordnet set udviklet mig musikalsk. Jeg er altid kommet hjem med en fed følelse og et gå-på-mod til at øve og lære mere. Jonas er super dygtig! Hans undervisning har markant udviklet mine trommeskills og udvidet min viden omkring trommeverdenen. Det har været en glæde at være elev hos Jonas, og han får de aller bedste anbefalinger fra mig!

Sebastian A.

Oprettet den 13/08/21

Jeg har kun haft en undervisning indtil videre (30 min.). Jeg synes at Jonas var super skarp til at forstå mine ønsker og forvetninger med at lære at spille trommer. Jeg er meget motiveret til at fortsætte med undervisningen!

Stig K.

Oprettet den 27/11/21

Jonas er rigtig god til at møde vores barn med udgangspunkt i hans niveau. Han er rigtig god til at motivere og skaber oceaner af god energi og glæde omkring musikken. Bedste anbefaling herfra👏👏

Lignende undervisere

...