Jonas J. J.

Certificeret underviser i: Guitar, Klaver, Musikteori, Hørelære, Komposition, Sangskrivning, Filmkomposition, Sang og guitar, Sang og klaver, Keyboard

Certificeret underviser i: Guitar, Klaver, Musikteori, Hørelære, Komposition, Sangskrivning, Filmkomposition, Sang og guitar, Sang og klaver, Keyboard

Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg

Hos elev

Om Jonas J. J.

Om Jonas
Jonas arbejder til dagligt med musik i mange former. Fra at undervise i folkeskolen, til projekter, der spænder fra filmmusik til sammenspil i bands. Jonas har opbygget en bred erfaring i den rytmiske verden, der strækker sig ind i det klassiske repertoire, og har også begået sig inden for skuespil og musicals. Hans musikforståelse bygger på musik som et håndværk, personlig udvikling og et værktøj til fortælling. I al Jonas’ undervisning lægges der vægt på at eleven skaber et sprog til at beskrive og italesætte musik. Der er fokus på den individuelle elevs ønsker og behov, så at eleven får en oplevelse af fremskridt, forståelse og færdigheder, der spreder sig fra musik til mange andre af livets dele.

Undervisning i Guitar
Jonas underviser i både akustisk og el-guitar for både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen indgår blandt andet:
- Teknik
- Akkorder
- Skalaer
- Improvisation
- Musikteori og Hørelære
- Guitarens rolle i sammenspil
- Tabs og/eller nodelære
- Komposition og sangskrivning
- Evt. Kombination af guitar og sang

Undervisning i klaver
Jonas underviser i klaver for begyndere og let øvede i alle aldre, og i undervisningen indgår blandt andet:
- Teknik
- Akkorder
- Akkompagnement og brugsklaver
- Skalaer
- Nodelæsning
- Komposition og sangskrivning
- Evt. Kombination af klaver og sang

Genre
Jonas underviser i den rytmiske verden inden for næsten alle genrer. Der kan laves ekskursioner til det klassiske repertoire.

Første lektion
I første lektion vil forløbet blive forklaret og tilrettelagt grundigt. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos Jonas, men ønsker eleven undervisning et andet sted, kan andre muligheder undersøges sammen. I første lektion lærer I hinanden at kende, og klarlægger de forventninger eleven har til forløbet. De forventninger er essentielle for at tilrettelægge et meningsfuldt miljø og forløb. For yngre elever er forældre velkomne til at tage med de første gange. Er du øvet, ser Jonas gerne, at du forbereder et relevant stykke musik, som du både præsenterer og spiller. Jonas kan således danne sig et indtryk af dig, og dit niveau - det vil gøre dit fundament tydeligere og hjælpe Jonas til at skræddersy dit forløb.

Særligt til begyndere
Eget instrument er en nødvendighed, og ønskes det, kan Jonas hjælpe med at skabe overblik i anskaffelsen af dit første instrument. Hvis indholdet af de forskellige forløb er ukendte for eleven, er der er ingen grund til at være urolig. Kendskabet til fagudtrykkene vil skabes gennem forløbet hos Jonas.

Send en uforpligtende besked til Jonas hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Jonas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler