Jonas M. R. J.

(2 anbefalinger)
Underviser op til MGK-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser i trommer (trommesæt)
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 4 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

6700 Esbjerg

Jonas kompetencer

Underviser op til MGK-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 4 min.

Om Jonas M. R. J.

Jeg er uddannet Musiker og Musikpædagogisk Udvikler fra konservatoriet i Esbjerg, og har sideløbende med min uddannelse arbejdet med musikundervisning af fra nybegyndere til talent-elever med MGK-tanker. Udover at undervise i trommer spiller jeg med i flere forskellige sammenhænge som fx JUMA, Moellerskov og Martin Majgaard & De Forliste Sjæle. Derudover har jeg været ansat i EKKO (Esbjerg Kommunes Kreative Orkester - EKKO-Esbjerg.dk) som blandt andet står for alle Tobakkens børnekoncerter, herunder Børn og Big Band samt en lang række andre projekter i region Vadehavet.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
Undervisningen tager udgangspunkt i, hvad du ønsker. Første lektion går typisk med, at vi forventningsafstemmer og sammen finder ud af hvad du har lyst til og hvad du har brug for, for at blive dygtigere. Ofte vil vi lære at spille en sang, med henblik på at hive alle de gode øvelser og viden der er i nummeret ud af det - Så man ikke blot lærer at spille den ene sang, men alle dem der ligner eller minder om!

I mit øvelokale er begge trommesæt koblet op til anlægget, og vi kan derfor til hver en tid optage alt hvad vi laver - Både så vi kan følge din udvikling, så vi kan optage øvelser der kan være svære at huske eller øve god indspilningsteknik, så man er forberedt på den dag hvor man pludselig bliver inviteret i studiet for at indspille en hitplade på en formiddag!

Min erfaring som underviser
Jeg har 8 års erfaring som underviser, hvor jeg har undervist både hold og solo-elever fra 7-60 år. Jeg har undervist på musikskoler, efterskoler, folkeskoler og på musikcamps. Derudover har jeg undervist privat-elever, og arbejdet som workshopleder på teaterforestillinger.
Jeg har undervist alt fra helt grønne nybegyndere til øvede musikere der ønsker at søge på MGK eller på anden vis ønsker at starte deres musikalske karriere.

Anbefalinger af Jonas M. R. J. 5

Oprettet den 07/10/21
Dorthe
Min søn er rigtig glad for at have Jonas til undervisning - han har en god indstilling til det at undervise en på 9 år
Oprettet den 30/10/21
Anders B.
Jonas er simpelthen fantastisk! Han er dygtig, pædagogisk og inspirerende. Min søn på 9 år tager online timer og har virkelig udviklet sit spil og teknik. Kan varmt anbefale Jonas!

Jonas kompetencer

Underviser op til MGK-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder