Jonas M. R. J.

Certificeret underviser i: Trommer (Trommesæt)

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Trommer (Trommesæt)

Tilbyder også online undervisning.

Fra 135,00 kr. pr. 20 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
6700 Esbjerg

Tilbyder også online undervisning.
  •  Jonas M. R. J. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Jonas M. R. J.

Om Jonas M. R. J.

Jeg er uddannet Musiker og Musikpædagogisk Udvikler fra konservatoriet i Esbjerg, og har sideløbende med min uddannelse arbejdet med musikundervisning af fra nybegyndere til talent-elever med MGK-tanker. Udover at undervise i trommer spiller jeg med i flere forskellige sammenhænge som fx JUMA, Gravel Roads og Martin Majgaard & De Forliste Sjæle. Derudover er jeg ansat i EKKO (Esbjerg Kommunes Kreative Orkester - EKKO-Esbjerg.dk) som blandt andet står for alle Tobakkens børnekoncerter, herunder Børn og Big Band samt en lang række andre projekter i region Vadehavet.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
Undervisningen tager udgangspunkt i, hvad du ønsker. Første lektion går typisk med, at vi forventningsafstemmer og sammen finder ud af hvad du har lyst til og hvad du har brug for, for at blive dygtigere. Ofte vil vi lære at spille en sang, med henblik på at hive alle de gode øvelser og viden der er i nummeret ud af det - Så man ikke blot lærer at spille den ene sang, men alle dem der ligner eller minder om!

I mit øvelokale er begge trommesæt koblet op til anlægget, og vi kan derfor til hver en tid optage alt hvad vi laver - Både så vi kan følge din udvikling, så vi kan optage øvelser der kan være svære at huske eller øve god indspilningsteknik, så man er forberedt på den dag hvor man pludselig bliver inviteret i studiet for at indspille en hitplade på en formiddag!

Min erfaring som underviser
Jeg har 8 års erfaring som underviser, hvor jeg har undervist både hold og solo-elever fra 7-60 år. Jeg har undervist på musikskoler, efterskoler, folkeskoler og på musikcamps. Derudover har jeg undervist privat-elever, og arbejdet som workshopleder på teaterforestillinger.
Jeg har undervist alt fra helt grønne nybegyndere til øvede musikere der ønsker at søge på MGK eller på anden vis ønsker at starte deres musikalske karriere.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Jonas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder