Jonas T.

Om

Instrument
Trommer (Trommesæt), Slagtøj, Marimba, Vibrafon, Percussion
Lokation
Online. Ebeltoft. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
24 t. og 36 min.

Om Jonas T.

Jeg er overbevist om at alle mennesker går med deres egne kunstneriske ambitioner. Det er mit job som underviser at hjælpe med finde dem, og bekæmpe hvad der kan være af barrierer mellem eleverne og deres drømme.

Er du helt ny har jeg en nøje udviklet plan til at få dig godt introduceret til dit nye instrument, hvad enten det er trommesæt, marimba, vibrafon eller generelt slagtøj. Er du erfaren, men ønsker at gå mere i dybden med din teknik eller udvikle dit musikalske perspektiv, kan jeg også hjælpe dig der.
Jeg har igennem de sidste 10 år undervist alt fra begyndere til øvede. Lavet soloundervisning og sammenspil, samt instrueret slagtøjsgrupper og afholdt masterclasses.
Jeg har succesfuldt hjulpet elever med at bestå deres MGK optagelsesprøver, givet nybegyndere en god start på deres karrierer, samt hjulpet ældre musikere med at genfinde deres passion for musikken.
Så har du en drøm om at starte en professionel karriere som klassisk slagtøjsspiller? Send mig en besked.
Vil du gerne starte et metalband, men kan ikke helt få stikkerne til at følge med? Send mig en besked.
Har du just set en Safri Duo musikvideo, og tænkt "hey det kunne være sjovt at prøve noget lignende".? Ja, så send mig også en besked.
Du behøver ikke have en konkret plan. Undervisningen er for din skyld, ikke min. Hvad end du har af behov og drømme så finder vi en løsning derpå.

Jeg håber at jeg hører fra dig!


Lidt mere om mig.

Mit navn er Jonas Thygesen.
Jeg er konservatorieuddannet klassisk slagtøjsspiller, med mange års erfaring både som udøver og underviser. Jeg modtog min bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2014, kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense i 2017, samt debuterede fra solistklassen i Odense i 2020. Udover dette har jeg studeret marimba i Japan.

Som musikudøver har jeg assisteret professionelt i flere af landets symfoniorkestre og millitærorkestre, samt optrådt som solist og kammermusiker over hele landet og i udlandet.
Jeg har tidligere været principal percussionist i the World Percussion Group, og har turneret Europa samt givet masterclasses og clinics på diverse konservatorier bl.a. i England og i Portugal.
Jeg er også erfaren rock og metal trommeslager, og har spillet med mange forskellige bands, og medvirket på mange indspilninger.

Jeg har haft længerevarende vikariater som underviser på musikskolerne i Vejle, Fredericia, Kolding og Slagelse samt på orkesterefterskolen i Holstebro. Jeg har også været fastansat musikunderviser på Gymnasiet Flow i Odense, og undervist i trommer og sammenspil i Den Jyske Pigegarde i Aarhus og Juelsminde Pigegarde, samt haft massere af privatelever.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8400 Ebeltoft

  I øvelokale

  8400 Ebeltoft

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...