Josefine A.

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Stemmetræning, Sangskrivning

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Stemmetræning, Sangskrivning


Svarer normalt indenfor 0 t. og 19 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2450 København SV

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Josefine A.

Josefine er uddannet i Vocal Studies fra The Collective School of Music i New York. Har erfaring som korsanger i DR Pigekoret, som skabende og udøvende kunstner i flere forskellige band-sammenhænge og med eget solo-projekt.
Erfaring med at optræde både i ind - og udland. Derudover har hun i flere år undervist i sang og grundlæggende sangteknik.
Som underviser fokuserer Josefine på at skabe et rum, hvor man kan lade sin stemme folde sig ud og flyve frit, velvidende at man har et trygt fundament at lande på.
Vigtigst for hende er, at det er sjovt at synge!

Undervisning i sang
Josefine underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. Hendes undervisning er fokuseret på at bruge ikke kun hele kroppen, men også sindet som sit instrument. 
I undervisningen indgår bl.a.:
• Grundlæggende sangteknik
• Den Gode Opvarmning; hvordan får man stemmen sikkert i gang?
• Formidling og fortolkning med sang; hvad vil netop du gerne fortælle?
• Performance og mikrofonteknik
• Improvisation

Undervisning i klaver
Josefine underviser også i klaver, primært for begyndere og evt. for sangere, der ønsker at akkompagnere sig selv. I undervisningen indgår bl.a.:
• Akkompagnement og brugsklaver
• Akkordopbygning
• Nodelæsning

Første lektion
Ved første lektion bedes eleven tage en valgfri sang med, gerne med tekst/akkorder udskrevet. Derfra kan Josefine fornemme elevens niveau og sammen med eleven lave en plan for øvelser for at nå de ønsker eleven har for at synge.

Genre
Josefines hjerte banker for soul og r&b men hun kan undervise i næsten alle genrer, og har som underviser især erfaring med jazz og vokalimprovisation.

Duo-undervisning
Josefine underviser også gerne to elever af gangen, dog kun to sangelever eller én sangelev og én klaverelev. Læs mere nedenfor!

Skriv endelig en uforpligtende besked til Josefine hvis du er interesseret, eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Josefine A.

Hua Nguyen
Josefine er ung, men moden, sød og sjov sanger og sanglærer, som giver en hyggelig og givende undervisning til sine elever. Hun er rigtig god til at møde sine elever dér, hvor de befinder sig sangmæssigt, og derefter bygge på og designe i et samarbejde med elevens ønsker. Josefine synger selv virkelig godt, og har en unik stemme, hvor hun lærer én selv at finde små nuancer og klange ved sin stemme og få det udtrykt. Jeg startede tilbage i marts, og både hende og jeg kan se og høre, at jeg har udviklet mig - fået mere struktur på de sange jeg synger, mere sikkerhed (grounding) og fundet mere frihed og glæde i at slå mig løs. Josefine er rigtig god til at give små øvelser, man kan lave, når man kommer hjem - og de virker - hvis man laver dem, HVER DAG. Jeg har været rigtig glad for vores undervisning sammen, og grundet økonomiske årsager, har jeg sat undervisningen på standby, men jeg agter at fortsætte, når der igen er mulighed for det. I mellemtiden vil jeg sige: Super flot arbejde, Josefine, jeg glæder mig til næste gang vi skal have undervisning sammen. Kh. Hôa

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Josefine's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler