Josefine

Josefine profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Josefine

Hvad man kan forvente af min undervisning
Det vigtigeste for mig er, at det skal være sjovt at spille og synge! Jeg arbejder først og fremmest på at skabe et undervisningsrum, hvor man kan lade sin stemme folde sig ud og flyve frit, velvidende at man har et trygt fundament at lande på. Det gør jeg ved at kombinere vejrtrækning og sangteknik med fortolkning af sange, sådan så man hurtigt får fornemmelsen af, hvordan teknik og musik hænger sammen og styrker hinanden. Undervisningen er formet gennem en holistisk tilgang til at synge, hvor man både har krop, sind og sjæl i spil. Jeg underviser i sang på alle niveauer og for alle aldre, og i klaver for begyndere, og for sangere, der har lyst til at akkompagnere sig selv.
I min undervisning tager vi altid udgangspunkt i de sange, som mine elever selv har lyst til at synge og spille først, og så kan jeg komme med sangforslag på længere sigt, for at udfordre eleven og styrke selvtilliden - man kan ofte meget mere, end man selv går og tror, med lidt vejledning.
I undervisningen har jeg altid en løbende samtale med mine elever om deres mål og drømme for musikken, og tilpasser undervisningen specifik til dem. Jeg har selv mest erfaring med soul, pop R&B og jazz, men har også undervist i eksempelvis viser, salmer og musical-sange.
Undervisningen kan fx. omfatte:
Sang
- Den Gode Opvarmning; hvordan får man stemmen sikkert i gang?
- Formidling og fortolkning; hvad vil netop du gerne fortælle?
- Performance og mikrofonteknik
- Improvisation

Klaver
- Akkompagnement og brugsklaver for begyndere
- Akkordopbygning
- Nodelæsning

Hvordan opstarten foregår som ny elev
Til den første lektion beder jeg mine elever om at tage en sang med, som de allerede kan, kan lide at synge, eller kunne tænke sig at lære. Så tager vi udgangspunkt i den, og snakker om, hvad eleven drømmer om, og hvilke mål vi skal sætte for undervisningen. Jeg spørger også altid ind til, hvad mine elever godt kan lide af musik - så det kan være en fordel at have en lille spilleliste med et par yndlingssange klar, eller at tænke lidt over, hvem man rigtig godt kan lide at lytte til!
Til første sanglektion anbefaler jeg 45 min. Så har vi tid til at snakke sammen, og lære hinanden lidt at kende, lave et par opvarmningsøvelser, og synge en sang igennem. I slutningen af lektionen laver jeg altid en lille opsummering af hvad vi...

Lignende undervisere

...