Josefine A.

(2 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Stemmetræning, Sangskrivning

Tilbyder også online undervisning.
Tilbyder også fjernundervisning
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Stemmetræning, Sangskrivning

Tilbyder også online undervisning.
Tilbyder også fjernundervisning
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre

Svarer normalt indenfor 1 t. og 17 min.

Josefine A. er SuperTeacher (?)


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2450 København SV

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
Tilbyder også fjernundervisning
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre
  •  Josefine A. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Josefine A.

Om Josefine A.

Hvad man kan forvente af min undervisning
Det vigtigeste for mig er, at det skal være sjovt at spille og synge! Jeg arbejder først og fremmest på at skabe et undervisningsrum, hvor man kan lade sin stemme folde sig ud og flyve frit, velvidende at man har et trygt fundament at lande på. Det gør jeg ved at kombinere vejrtrækning og sangteknik med fortolkning af sange, sådan så man hurtigt får fornemmelsen af, hvordan teknik og musik hænger sammen og styrker hinanden. Undervisningen er formet gennem en holistisk tilgang til at synge, hvor man både har krop, sind og sjæl i spil. Jeg underviser i sang på alle niveauer og for alle aldre, og i klaver for begyndere, og for sangere, der har lyst til at akkompagnere sig selv.
I min undervisning tager vi altid udgangspunkt i de sange, som mine elever selv har lyst til at synge og spille først, og så kan jeg komme med sangforslag på længere sigt, for at udfordre eleven og styrke selvtilliden - man kan ofte meget mere, end man selv går og tror, med lidt vejledning.
I undervisningen har jeg altid en løbende samtale med mine elever om deres mål og drømme for musikken, og tilpasser undervisningen specifik til dem. Jeg har selv mest erfaring med soul, pop R&B og jazz, men har også undervist i eksempelvis viser, salmer og musical-sange.
Undervisningen kan fx. omfatte:
Sang
- Den Gode Opvarmning; hvordan får man stemmen sikkert i gang?
- Formidling og fortolkning; hvad vil netop du gerne fortælle?
- Performance og mikrofonteknik
- Improvisation

Klaver
- Akkompagnement og brugsklaver for begyndere
- Akkordopbygning
- Nodelæsning

Hvordan opstarten foregår som ny elev
Til den første lektion beder jeg mine elever om at tage en sang med, som de allerede kan, kan lide at synge, eller kunne tænke sig at lære. Så tager vi udgangspunkt i den, og snakker om, hvad eleven drømmer om, og hvilke mål vi skal sætte for undervisningen. Jeg spørger også altid ind til, hvad mine elever godt kan lide af musik - så det kan være en fordel at have en lille spilleliste med et par yndlingssange klar, eller at tænke lidt over, hvem man rigtig godt kan lide at lytte til!
Til første sanglektion anbefaler jeg 45 min. Så har vi tid til at snakke sammen, og lære hinanden lidt at kende, lave et par opvarmningsøvelser, og synge en sang igennem. I slutningen af lektionen laver jeg altid en lille opsummering af hvad vi har lavet, og hvad man kan øve sig på til næste gang.
Til første klaverlektion anbefaler jeg 30 min. Alt efter hvor meget man kender til instrumentet, laver vi en lille introduktion, og så kobler jeg altid en melodi på, så man har noget at tage med hjem og øve sig på. For at få mest ud af klaverundervisningen anbefaler jeg, at man har adgang til et klaver eller keyboard at øve sig på, før man starter.
Jeg underviser både hjemme hos mig selv lige ved Sydhavn St., og kan også komme hjem til mine elever og undervise, eller undervise online.

Min erfaring som underviser
Jeg har undervist i sang og klaver i over 6 år, og har haft elever i alderen fra 6 - 68 år på alle niveauer, fra helt nybegynder, til optagelsesprøveforberedelse på musikvidenskab, DR Korskolen og Scenekunstskolen. Jeg tilbyder også holdundervisning, fx. for flere sangere, eller for en sanger og pianist sammen. Derudover har jeg også undervist på Engelsholm Højskole i sangskrivning og den kreative proces.

Min professionelle baggrund
Jeg er uddannet i Vocal Studies fra The Collective School of Music i New York, og har en baggrund som korsanger i bl.a. DR Pigekoret. Derudover arbejder jeg som sanger, producer og sangskriver med mit eget solo-projekt, og har turneret i både ind - og udland som sanger og musiker for en række danske bands og artister.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Josefine A.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Anne D. S.
Jeg kan varmt anbefale Josefine. Hun tilpasser undervisningen til ens stemme, kommer med ideer, sparrer og lytter til ens egne ideer. Josefine har et dejligt humør og blandet med professionalitet og evnen til at lære fra sig, er undervisningen altid en positiv og givende oplevelse. Jeg kan klart mærke min stemme udvikle sig på baggrund af Josefines undervisning. Så de bedste anbefalinger herfra.
Hua Nguyen
Josefine er ung, men moden, sød og sjov sanger og sanglærer, som giver en hyggelig og givende undervisning til sine elever. Hun er rigtig god til at møde sine elever dér, hvor de befinder sig sangmæssigt, og derefter bygge på og designe i et samarbejde med elevens ønsker. Josefine synger selv virkelig godt, og har en unik stemme, hvor hun lærer én selv at finde små nuancer og klange ved sin stemme og få det udtrykt. Jeg startede tilbage i marts, og både hende og jeg kan se og høre, at jeg har udviklet mig - fået mere struktur på de sange jeg synger, mere sikkerhed (grounding) og fundet mere frihed og glæde i at slå mig løs. Josefine er rigtig god til at give små øvelser, man kan lave, når man kommer hjem - og de virker - hvis man laver dem, HVER DAG. Jeg har været rigtig glad for vores undervisning sammen, og grundet økonomiske årsager, har jeg sat undervisningen på standby, men jeg agter at fortsætte, når der igen er mulighed for det. I mellemtiden vil jeg sige: Super flot arbejde, Josefine, jeg glæder mig til næste gang vi skal have undervisning sammen. Kh. Hôa

Del Josefine's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder