Julian M. H.

Om

Instrument
Klaver, Violin, Cello, Blokfløjte, Nodelære, Musikteori, Komposition
Lokation
Online. København. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Julian M. H.

Uddannelse
Julian er pianist og komponist, og har en bachelor i musik og engelsk litteratur fra University of Kent i Sydengland. Derudover har han taget eksaminer via The Associated Board of the Royal Schools of Music i klaver, kirkeorgel, musikteori, cello, violin og general musicianship. Han har ligeledes studeret blokfløjte, klarinet, guitar, bratsch og sang.

Erfaring
Julian er fra England, men har boet på Island i mange år, hvor han har opnået over 30 års erfaring i musikundervisning og korledelse. Han har undervist i klaver, violin, cello, bratsch, guitar og kirkeorgel samt musikteori, komposition og nodelære. Inden han kom til Danmark underviste han på musikskolen i Kópavogur og musikskolen i Grindavík, hvor han også var leder af strenge- og klaverafdelingerne. Julian er en erfaren akkompagnist og har akkompagneret elever og kor i 32 år - heriblandt Reykjavik Operakor.

Undervisning
I sin undervisning lægger Julian meget vægt på at lære sine elever nodelæsning og teknik som et grundlag for at videreudvikle musikaliteten alt efter, hvilket niveau eleven er på. Han underviser i disse discipliner med en idé om, at det er vigtigt, at alle kan følge med og forstå.
Julian tilbyder at undervise på både engelsk og islandsk.

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2500 København

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...