Julian M. H.

Underviser i klaver, violin, cello, blokfløjte, nodelære, musikteori, komposition
Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 28 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2500 København

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 28 t. og 13 min.

Om Julian M. H.

Uddannelse
Julian er pianist og komponist, og har en bachelor i musik og engelsk litteratur fra University of Kent i Sydengland. Derudover har han taget eksaminer via The Associated Board of the Royal Schools of Music i klaver, kirkeorgel, musikteori, cello, violin og general musicianship. Han har ligeledes studeret blokfløjte, klarinet, guitar, bratsch og sang.

Erfaring
Julian er fra England, men har boet på Island i mange år, hvor han har opnået over 30 års erfaring i musikundervisning og korledelse. Han har undervist i klaver, violin, cello, bratsch, guitar og kirkeorgel samt musikteori, komposition og nodelære. Inden han kom til Danmark underviste han på musikskolen i Kópavogur og musikskolen i Grindavík, hvor han også var leder af strenge- og klaverafdelingerne. Julian er en erfaren akkompagnist og har akkompagneret elever og kor i 32 år - heriblandt Reykjavik Operakor.

Undervisning
I sin undervisning lægger Julian meget vægt på at lære sine elever nodelæsning og teknik som et grundlag for at videreudvikle musikaliteten alt efter, hvilket niveau eleven er på. Han underviser i disse discipliner med en idé om, at det er vigtigt, at alle kan følge med og forstå.
Julian tilbyder at undervise på både engelsk og islandsk.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder