Julie

Julie

Julie

Om Julie

Julie har undervist siden 2009, både privat, musikskole og hold. Hun har haft elever i alle aldre fra og er vant til at møde eleverne der hvor de hver især befinder sig, uanset om det er nybegyndere, som aldrig har læst en node, eller MGK-elever. Desuden har Julie mange års erfaring med voksenelever og holder meget af de muligheder man har for fordybelse i individuelle tematikker med voksne elever.
Teknik, nodelære, hørelære og rytmelære indgår også som en del af undervisningen efter behov.

Julie er også en aktiv koncertcellist og har studeret i Danmark, USA, Schweiz og Italien og debuterede fra solistklassen i 2013. Hun spiller ofte med symfoniorkestrene i København og Sydsverige og spiller desuden mange solo- og kammermusikkoncerter. Julie er klassisk uddannet, men nyder at eksperimentere med andre genrer og har spillet både folkemusik, tango, teatermusik, impro-dansemusik, koncertforedrag samt spillet med bl.a. Mø, Kanye West, Nik og Jay, Cæcilie Nordby, Suspekt, Burhan G, Bootleg Beatles m. fl.

Ved første lektion vil vi starte med at snakke om ting som evt. tidligere musikalsk baggrund, forventninger til undervisningen, repertoire-mål hvis sådanne haves, musiksmag, læringstype og om hvordan et forløb kan struktureres så det passer præcis til den enkeltes ønsker. Alle elever er unikke, og både turboforløb, undervisning i andre intervaller, online undervisning, mm er muligt. Julie har også gode erfaringer med forælder-barn, bedsteforælder-barn-undervisning, eller andre grupper af to.

Det er nødvendigt at have sin egen cello for at gå til celloundervisning, men der er mange steder på nettet, hvor man kan leje en cello ganske billigt, så man ikke behøver investere i en, før man har prøvet det grundigt af.

Skriv en uforpligtende besked til Julie, hvis dette har fanget din interesse!

Priser

Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Cello, Nodelære, Hørelære, Rytmelære

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2770 Kastrup

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...