Julie T. K.

Underviser i cello, nodelære, hørelære, rytmelære
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2770 Kastrup

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Julie T. K.

Julie har undervist siden 2009, både privat, musikskole og hold. Hun har haft elever i alle aldre fra og er vant til at møde eleverne der hvor de hver især befinder sig, uanset om det er nybegyndere, som aldrig har læst en node, eller MGK-elever. Desuden har Julie mange års erfaring med voksenelever og holder meget af de muligheder man har for fordybelse i individuelle tematikker med voksne elever.
Teknik, nodelære, hørelære og rytmelære indgår også som en del af undervisningen efter behov.

Julie er også en aktiv koncertcellist og har studeret i Danmark, USA, Schweiz og Italien og debuterede fra solistklassen i 2013. Hun spiller ofte med symfoniorkestrene i København og Sydsverige og spiller desuden mange solo- og kammermusikkoncerter. Julie er klassisk uddannet, men nyder at eksperimentere med andre genrer og har spillet både folkemusik, tango, teatermusik, impro-dansemusik, koncertforedrag samt spillet med bl.a. Mø, Kanye West, Nik og Jay, Cæcilie Nordby, Suspekt, Burhan G, Bootleg Beatles m. fl.

Ved første lektion vil vi starte med at snakke om ting som evt. tidligere musikalsk baggrund, forventninger til undervisningen, repertoire-mål hvis sådanne haves, musiksmag, læringstype og om hvordan et forløb kan struktureres så det passer præcis til den enkeltes ønsker. Alle elever er unikke, og både turboforløb, undervisning i andre intervaller, online undervisning, mm er muligt. Julie har også gode erfaringer med forælder-barn, bedsteforælder-barn-undervisning, eller andre grupper af to.

Det er nødvendigt at have sin egen cello for at gå til celloundervisning, men der er mange steder på nettet, hvor man kan leje en cello ganske billigt, så man ikke behøver investere i en, før man har prøvet det grundigt af.

Skriv en uforpligtende besked til Julie, hvis dette har fanget din interesse!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder