Justin Lee B.

(4)

Mød Justin Lee B.

Om

Instrument
Trompet, Trompet/cornet
Lokation
Online. København Ø. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
2 t. og 26 min.

Om Justin Lee B.

Uanset om du ønsker at begynde at spille trompet eller blot ønsker at forbedre eller forfine dine færdigheder, så kan Justin hjælpe. Han har undervist elever i alle aldre fra børn til voksne. Han arbejder omhyggeligt med hver enkelt elev til at hjælpe ham eller hende med at opnå deres individuelle mål, uanset om det er at blive professionel musiker eller blot for at lære for sjov og personlig nydelse. Han fokuserer på grundlæggende musikalske fundamentals såsom klang og teknik, som er vigtige for at spille alle typer af musik. Som specialist i tidlig musik, så er Justin også i stand til at hjælpe studerende, der ønsker at spille historiske trompeter eller moderne trompet i en historisk passende stil.

__________________


Justin Bland har i kraft af sit ”blændende virtuose trompetspil” (Grunion Gazette) en succesfuld karriere med sig i bagagen fra USA. I Nordamerika har han spillet med bl.a. American Bach Soloists, Apollo’s Fire, Washington Bach Consort, Tempesta di Mare, Musica Angelica, Scaramella, Bach Collegium San Diego, Lyra Baroque Orchestra og Four Nations Ensemble. Nu bosiddende i Danmark formår han både som solist og ensemblemusiker at kombinere sine fortløbende amerikanske og canadiske engagementer med nye opgaver for toneangivende barokensembler såvel i Danmark som i resten af Skandinavien og Europa. I Europa har han spillet med Les Arts Florissants, Camerata Øresund, Copenhagen Soloists, Barokksolistene, Arte dei Suonatori, Höör Barock, Göteborg Baroque, ensemble Paulus Barokk, Göttinger Barockorchester, Orkester Nord (tidligere Trondheim Barokk), TSO Tidlig (Trondheim Symfoniorkesters barokorkester), Concerto Bremen, Wrocław Baroque Ensemble og mange flere.

Justin har specialiseret sig i at spille nogle af de højeste og sværeste trompetstykker på historiske instrumenter. Han har for eksempel spillet J. S. Bachs berømte 2. Brandenburgkoncert flere gange med forskellige barokensembler i Canada, USA, Colombia og Danmark. Blandt de bemærkelsesværdige soloforestillinger i 2020 er Haydns trompetkoncert (på klaptrompet), flere trompetkoncerter af Hertel og Faschs koncert for trompet, violin og obo d’amore [nogle forestillinger er blevet udskudt pga. coronakrisen]. Justin er også kontratenor og har sunget med bl.a. Apollo’s Fire og Opera Cleveland.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2100 København Ø

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2150 Nordhavn

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Justin Lee B. 5

Niels E. L.

Oprettet den 26/03/20

Vores søns udvikling på trompet har været fantastisk. Justin er som lærer utrolig dygtig og vores søn nyder, at sidde og øve med Justin, ikke kun fordi han er så dygtig, men han er altid velforberedt, motiverende og behagelig at være sammen med. Justin har vores varmeste anbefalinger.

Peter L.

Oprettet den 17/12/22

Justin er velforberedt, venlig og ambitiøs på mine vegne som elev. Efter lektionen sender Justin en mail med alle de ting vi har talt om og beskrivelse af øvelser og lektier.

Per Brynoldt

Oprettet den 14/04/17

Jeg er 74 år og begyndte at spille trompet i Det Kgl. Teaters Publikumsorkester i september 2015. Mit niveau var absolut begynder. Men efter kontakt med Justin Bland, har jeg modtaget professionel undervisning i snart et år. Det har været en kombination af stor fornøjelse og hårdt arbejde. Justin er super professionel og mestre trompetspillet på højt niveau. Det afspejler sig i hans undervisning, med fokus på detaljerne, såvel de teoretiske som tekniske. I dag er jeg nået mærkbart længere på min rejse i Trompetens univers. Udover samspil i orkesteret efter noder, kan jeg nu også mestre en "flot toneproduktion." Dette er senest blevet bekræftet af Solotrompetist i Det Kgl. Kapel Nikolaj Viltoft, som ligeledes har været en uvurderlig støtte for mig. Har du aldrig spillet trompet eller ønsker du at videreudvikle dine færdigheder, kan jeg varmt anbefale Justin som din lærer.

Lignende undervisere

...