Kåre L. J.

Underviser i klaver, sang og klaver, komposition, musikproduktion
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 28 t. og 27 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2100 København Ø

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 28 t. og 27 min.

Om Kåre L. J.

Som elev hos Kåre bliver du undervist af en meget erfaren klaverlærer, som lægger stor vægt på en tryg og rar stemning i undervisningen. Afhængig af hvilke ønsker du har, skræddersyer I sammen et individuelt tilpasset undervisningsforløb. Uanset om du er helt nybegynder eller måske har lyst til at nørde jazzede harmonier, så brænder Kåre for at udvikle elever i alle aldre.

Er du begynder, lærer du skridt for skridt alt det basale ved klaverspil: Hvordan man sidder bedst, bruger hænder og fingre korrekt, klaverets opbygning, nodesystemet, harmonier, fingersætning og meget andet. Yngre begynder-børn, starter ofte de første timer hos Kåre med små, hyggelige tegneopgaver, som ud over at give eleven færdigheder, er med til at etablere kontakten mellem elev og underviser på en lystbetonet og tryg måde.

For de mere øvede elever i alle aldre, kan undervisningen også rumme akkompagnement/brugsklaver, voicing, bladsang, harmonilære, improvisation, komposition, musikteori, rytmeøvelser, hørelære og andet efter ønske.

Teknologi kan indrages i undervisningen, hvor du for eksempel i en periode kan spille til backingtrack, for særlig fokus på nodeværdier og periodefornemmelse. Eller du kan få dagens lektie på video, så det bliver nemmere for dine forældre at hjælpe dig med at øve derhjemme.

Kåre underviser også gerne i kombinationen klaver og sang, hvor han selv har erfaring som sanger/klaverspiller i forskellige sammenhænge. Det er en særlig disciplin at performe som selvakkompagnerende sanger, og undervisningen vil altid tage udgangspunkt i det udtryk, du som elev selv ønsker.

For alle elever lægges der vægt på et musikalsk og varieret udtryk. Musik skal kunne mærkes og vække genklang i vores følelser. Derfor er indlevelse vigtig når du spiller musik.

Som gammel tv-komponist/producer og sangskriver coacher Kåre også gerne spirende komponister, som ønsker indsigt og udvikling af eget udtryk i kombination med klaverspillet.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder