Karen N.

Holistisk tilgang til undervisningen
5+ års erfaring som underviser
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Underviser i sang, sangskrivning, hørelære, musikteori, sang og klaver, rytmisk sang
Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 16 t. og 4 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Karen kompetencer

Holistisk tilgang til undervisningen
5+ års erfaring som underviser
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 16 t. og 4 min.

Om Karen N.

Mit navn er Karen, jeg er 22 år og bosat i Aarhus.
Jeg studerer almen musikledelse, musikpædagogik og rytmisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg synes, det vigtigste, vi kan forholde os til som sangere, er den historie, vi skal udtrykke. Det skal bakkes op af de færdigheder, vi tilegner os. Men vi vil derfor allerede fra første time tale om hvad du ønsker at opnå som sanger, og om disciplinen at være formidler, og det vil være et emne vi løbende vender tilbage til.

Det er vigtigt, at vi hele tiden arbejder på de ting, som du føler er allermest relevant for dig, og vi vil derfor primært tage udgangspunkt i sange, som du vælger. Jeg vil derfra vælge et fokus, som vil passe til det sted du er i din sangtekniske udvikling.

Jeg er trænet i en sangteknik, som hedder SLS eller Speech Level Singing, og vil i den stemmetekniske del af undervisningen tage udgangspunkt i dette. Jeg studerer anatomien i stemmen, og går meget op i at vi opbygger din stemme på en sund og ikke anstrengende måde.

Som øveredskab er klaveret næsten uundværligt - jeg vil derfor gøre brug af dette i undervisningen, og du vil få redskaber og basal kendskab til klaveret, så du kan bruge det i din øvning. Hvis du ønsker at arbejde mere dybdegående med fx at akkompagnere dig selv, vil jeg meget gerne også være behjælpelig med dette.

Jeg er udover at være sanger, også sangskriver i stor stil, og hvis du ønsker dig det, kan jeg hjælpe dig i gang med dette. Er du allerede i gang, kan jeg hjælpe dig videre. Det vil til en begyndelse bestå af små tekst-, melodi- og harmonibaserede opgaver som du forbereder hjemmefra, og når du er kommet godt i gang, kan vi arbejde med fulde numre samt udtryk, stemmeteknik og evt. akkompagnement til disse.

For at få det bedste forløb, anbefaler jeg at vi mødes en gang om ugen. Hertil kommer et lille øveprogram, som vi i fællesskab udarbejder, som passer til hvor meget tid og lyst du har til at forberede dig fra gang til gang.

Ønsker du at arbejde med sangskrivning eller klaver sideløbende med sangundervisningen, anbefaler jeg at du vælger enten en 45- eller 60-minutters lektion.

Inden din første lektion vil jeg meget gerne have lov til at ringe til dig, så vi kan få os en kort snak om hvad du forventer at undervisningen, og hvor meget sangerfaring, du har.
Jeg vil inden den første lektion bede dig om at forberede et par numre, som du kan synge og noget, vi kan lytte til. Det tager vi fat i ved første time så jeg kan lære både dig og din stemme at kende.
Den første time vil være med fokus på at lære din stemme at kende - du synger en af dine forberedte sange, vi laver lidt let stemmetræning, taler om hvordan undervisningen skal forløbe, og så vil du få nogle ting, du kan forberede dig på til den kommende uge.

Om onsdagen underviser jeg i min lejlighed i Aarhus C, resten af ugens dage kører jeg gerne ud til dig. Jeg er en cykelmyg, så jeg kører desværre ikke udenfor bygrænsen ;-)

Jeg glæder mig til at møde dig!

P.S. --- Jeg er selv studerende og i gang med at lære, og jeg ønsker mig en håndfuld elever, som jeg kan øve mig på, så vi kan gøre hinanden dygtigere! Jeg brænder virkelig meget for musikformidling og -pædagogik og er derfor meget glad for at læse verdens bedste uddannelse :-)

Karen kompetencer

Holistisk tilgang til undervisningen
5+ års erfaring som underviser
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder