Karen

Karen

Karen

Om Karen

TAGER NYE ELEVER FRA JANUAR 2023

Mit navn er Karen, jeg er 22 år og bosat i Aarhus.
Jeg studerer almen musikledelse, musikpædagogik og rytmisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg synes, det vigtigste, vi kan forholde os til som sangere, er den historie, vi skal udtrykke. Det skal bakkes op af de færdigheder, vi tilegner os. Men vi vil derfor allerede fra første time tale om hvad du ønsker at opnå som sanger, og om disciplinen at være formidler, og det vil være et emne vi løbende vender tilbage til.

Det er vigtigt, at vi hele tiden arbejder på de ting, som du føler er allermest relevant for dig, og vi vil derfor primært tage udgangspunkt i sange, som du vælger. Jeg vil derfra vælge et fokus, som vil passe til det sted du er i din sangtekniske udvikling.

Jeg er trænet i en sangteknik, som hedder SLS eller Speech Level Singing, og vil i den stemmetekniske del af undervisningen tage udgangspunkt i dette. Jeg studerer anatomien i stemmen, og går meget op i at vi opbygger din stemme på en sund og ikke anstrengende måde.

Som øveredskab er klaveret næsten uundværligt - jeg vil derfor gøre brug af dette i undervisningen, og du vil få redskaber og basal kendskab til klaveret, så du kan bruge det i din øvning. Hvis du ønsker at arbejde mere dybdegående med fx at akkompagnere dig selv, vil jeg meget gerne også være behjælpelig med dette.

Jeg er udover at være sanger, også sangskriver i stor stil, og hvis du ønsker dig det, kan jeg hjælpe dig i gang med dette. Er du allerede i gang, kan jeg hjælpe dig videre. Det vil til en begyndelse bestå af små tekst-, melodi- og harmonibaserede opgaver som du forbereder hjemmefra, og når du er kommet godt i gang, kan vi arbejde med fulde numre samt udtryk, stemmeteknik og evt. akkompagnement til disse.

For at få det bedste forløb, anbefaler jeg at vi mødes en gang om ugen. Hertil kommer et lille øveprogram, som vi i fællesskab udarbejder, som passer til hvor meget tid og lyst du har til at forberede dig fra gang til gang.

Ønsker du at arbejde med sangskrivning eller klaver sideløbende med sangundervisningen, anbefaler jeg at du vælger enten en 45- eller 60-minutters lektion.

Jeg vil inden den første lektion bede dig om at forberede et par numre, som du kan synge og noget, vi kan lytte til. Det tager vi fat i ved første time så jeg kan lære både dig og din stemme at kende.
Den første time vil være med fokus på at lære din stemme at kende - du synger en af dine forberedte sange, vi laver lidt let stemmetræning, taler om hvordan undervisningen skal forløbe, og så vil du få nogle ting, du kan forberede dig på til den kommende uge.

Jeg underviser i min egen lejlighed i Aarhus C.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 252,80 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Sangskrivning, Rytmisk sang, Musikproduktion, Kor

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Karen's fremhævede kompetencer

Holistisk tilgang til undervisningen 5+ års erfaring som underviser Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 84 t. og 3 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    8250 Egå

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 84 t. og 3 min.

Lignende undervisere

...