Karen T.

Certificeret underviser i Sang, Sangskrivning

Certificeret underviser i Sang, Sangskrivning

Fra 191,25 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8680 Ry

Om Karen T.

Velkommen!

Karen mener, alle kan synge! Og alle kan have glæde af at arbejde med deres stemme! Karen vil gerne undervise dig, der ønsker at lære din stemme bedre at kende. Hvad end du aldrig har sunget før, eller du har sunget i mange år, og ønsker ny inspiration til at udvikle din musik og stemme.

Om Karen
Karen Troldborg er uddannet sanger/sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har 12 års erfaring i at undervise i sang og musik. Karen er udøvende sanger i mange sammenhænge. Som sanger er hun optaget af det personlige udtryk, og den enkelte stemmes unikke lyd og vokale muligheder.
Karens største ønske, som sangunderviser er at skabe rammer, hvor du kan føle dig så tryg, at du tør tage nye skridt i retning mod mere musik, stemme og udtryk i livet. For overordnet set handler arbejdet med stemmen om at få mere frihed og glæde, når du bruger stemmen, og flere muligheder for at udtrykke dig. Hvad enten du vil synge for andre, eller du bare gerne vil synge for dig selv. Arbejdet med stemmen er givende og glædesfyldt. Og det er et arbejde, der går helt ind i kernen af dit væsen.

Om sangundervisningen
Når vi synger, forbinder vi os til os selv, til verden, til musikken med fysisk lyd, der vibrerer, ræsonnerer og bevæger. At synge er en øjeblikshandling. En handling der kræver nærvær og balance mellem krop, det mentale og det materiale/den sang, du synger. Det er denne balance Karen i samarbejde med eleven undersøger nysgerrigt og udvikler i sangundervisningen. Der tages udgangspunkt i elevens lyst og behov.

Kroppen
I sangundervisningen arbejdes på, rent fysisk at kunne indstille kroppen til, at synge det, der ønskes at synge. Der kan være brug for fokus på: Kæbe, nakke, skuldre, strube, tunge, stemmelæber, støttemuskulatur, vejrtrækning, jordforbindelse og holdning.

Det mentale
Din stemme og udtryk er i høj grad påvirket af dine følelser og tanker. Der kan være brug for, at vi også arbejder med ”din indre stemme” og afspænding på flere planer.

Sangene/materialet/musikken
Yndlingsange, hadesange, sørgelige, glade, hurtige og langsomme. Nogle gange vælger du, andre gange vælger Karen sange, som hun vurderer kan give den udfordring din stemme har brug for.

Undervejs lærer du om:
- Rytme
- Harmoni
- Klang
- Stilhed
- Dynamik
- Intervaller
- Melodik
- Tekstfortolkning
- Performance
- Improvisation
- Frasering

Om Sangskrivningen
Karen underviser begyndere såvel som øvede. Undervisningen kan henvende sig til dig, der gerne selv vil skrive en sang og give den i gave til brylluppet, fødselsdagen, konfirmationen eller begravelsen. Det kan også være du gerne vil lære at skrive sange for din egen skyld, fordi det at skabe og selv give udtryk er en længsel i dig.
Du får inspiration, redskaber og hjælp til at skrive sangen og hjælp til at færdiggøre den. Du kan enten selv optræde med sangen, eller indspille den i Karens hjemmestudie. Det kan også være, du bare skal have hjælp til at skrive teksten til den lejlighedssang, du gerne vil have med til festen.
Undervisningen er også for dig, som er erfaren sangskriver, der ønsker at komme nærmere dit eget personlige udtryk, eller dig, som er gået i stå og har brug for fornyet energi og sparring til at komme videre med sangskrivningen. Karens eget virke er lyrikbaseret, med særlig kærlighed til dansksproget sangskrivning og lyrik. Hun er drevet af spørgsmålet om ”hvor kommer musikken fra” og har i den søgen, erhvervet sig mange metoder til at skabe både tekst og musik.

I sangskrivningsundervisningen vil du arbejde med:
Lyrik/tekst, harmonik, melodik, arrangement, form, genre, improvisation, personligt udtryk, inspiration, kreativitets teori, ideudvikling, indspilning, analyse af og lytning til forskellige sange.

Om klaver og sang
Er for dig der gerne vil kunne akkompagnere dig selv på klaver, når du synger.
Du lærer at orientere dig på klaveret, og om akkorder og deres opbygning, så du hurtigt vil kunne synge og spille på samme tid.

Karen udbyder både korte og længere forløb. Som udgangspunkt udbyder Karen kun undervisning til voksne og unge over 12 år. Børn med et særligt brændende ønske om undervisning, kan efter møde og samtale optages som elev.

Lokalet
Der er klaver, sanganlæg og mikrofoner i undervisningslokalet.
Der er også mulighed for at indspille demo/skitser med sang og klaver.
Bemærk venligst at Karens undervisningslokaler ligger i Gl. Rye.
Elever fra Ry må derfor indberegne transporttid.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Karen's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler