Katrine V.

Certificeret underviser i Sangskrivning, Ableton Live, Banddoktor, Musikproduktion

Certificeret underviser i Sangskrivning, Ableton Live, Banddoktor, Musikproduktion

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
1956 Frederiksberg C

Hos elev

Om Katrine V.

Katrine har seks års undervisningserfaring i bl.a. sangskrivning, sammenspil, elektronisk musik og kor. Hun skaber elektronisk musik til udstillinger og forestillinger, og hun har også sin egen kunstneriske praksis som elektronisk sanger/ sangskriver. Det er blevet til to albums og utallige koncerter med både band og solo. Katrine underviser både begyndere og let øvede i alle aldre. Undervisningen kan bookes både alene, i par eller som en lille gruppe på højst fire personer. Ønsker I bandcoaching, er der selvfølgelig ikke begrænsning på deltagerantallet.

Undervisning i elektronisk musikproduktion
Du kommer til at arbejde i Ableton Live, som også er det program Katrine selv bruger professionelt. I tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer eller egne numre, hvis du har nogle allerde. På den måde lærer du efterhånden at bruge de dele af programmet, som er relevante for dig og den musik du laver.
I undervisningen indgår bl.a.:
- At skabe dine egne numre: musikproduktion, melodi og evt. tekst
- Arrangement af instrumenter - musikalsk og mixet
- Synths og effekter i programmet
- Optage lyde, vokal og instrumenter
- Opbygge dit eget lille studie-set up
- Den kreative proces
- Organisere dit live-set up

"Det kan godt være lidt ensformigt at skrive en sang på guitar, så det er også fedt at lave musik på computeren og skrive tekster på en anden måde" - Mathilda, 14 år, Workshop i vinterferien 2017.

"Loops med Katrine gav mig blod på tanden til at udforske loopeffekten og lave egne sange udelukkende med loops" - Anna, Viby Efterskole, 2016.

Undervisning i sangskrivning - traditionel og elektronisk
Om du er begynder eller garvet sangskriver, vil du få noget ud af, at mødes med Katrine. Hun har rygsækken fuld af værktøjer til at komme i gang, komme videre og prøve forskellige metoder til at skabe sange, du ikke vidste, du kunne skrive.
I undervisningen indgår bl.a.:
- Opvarmningsøvelser
- Opgaver og benspænd
- Den kreative proces: sidde fast og komme i gang m.m.
- Viden om opbygning/ form og musikalske elementer i sange
- Tekstskrivning
- Brug af computerens muligheder i skabelsesprocessen
- Sparring på dine sange

"Jeg havde aldrig skrevet en sang før... Jeg synes virkelig jeg er blevet inspireret af det her, og det har været virkelig lærerigt" - Amelia, 16 år, Workshop i vinterferien 2017.

"Før gjorde jeg det meget på den samme måde, men nu har jeg fået mange metoder, til at gribe det an på" - Ilma, 16 år, Workshop i vinterferien 2017.

Undervisning i bandsammenspil og performance
Katrine er fast banddoktor på de landsdækkende Musikstarter-camps hvert år, og hun har også haft mange andre ungdomsbands under sin kyndige vejledning. Det kræver mere end at kunne spille på sit instrument, at spille i band med andre. Man skal få hinanden til at shine, og vide hvordan man opbygger musikken, så delene understøtter hinanden og bliver til en helhed. Publikum skal også inddrages - og det er en kunst i sig selv.
I undervisningen indgår bl.a.:
- At lave egne arrangementer og at "lytte af"
- At bruge improvisation
- Øveprocessen
- Jeres eget udtryk
- Performance, publikum og koncertsituation
- Valg af sange og evt. at lave egne sange

"Det er rart at få frie rammer, men på samme tid blive irettesat, så man kan udvikle sig" - Albert, 8. klasse, Valgfag på Sortedamsskolen 2017.

"Jeg var meget nervøs i starten og bange for at synge foran andre, men jeg vandt over min frygt, og nu er jeg mega stolt" - Dorine, 8. klasse, Valgfag på Sortedamsskolen 2017.

Undervisers genrer
Rock, pop, elektronisk, singer/ songwriter, urban, roots, improvisation m.m.

Første lektion
Når du mødes med Katrine første gang tager I udgangspunkt i dine ønsker og ideer og du prøver også hvordan du kan arbejde med dem, så du allerede første gang får lavet noget konkret. Herefter lægger I en løs plan for, hvor du gerne vil hen og hvilke veje Katrine vil anbefale du går, hvis du vælger at fortsætte.

Skriv en uforpligtende besked til Katrine hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål!

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Katrine's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler