Kim

Kim

Kim

Om Kim

HVEM ER JEG?
Jeg er tidligere live musiker med hundrevis af spillejobs bag mig. Har desuden optrådt live på en større udenlandsk TV kanal. Har skrevet 3 musical, hundrevis af egne komposition og sange samt lavet cover indspilninger som kan findes på youtube.

HVAD TILBYDER JEG?
Undervisning i klaver/keyboard, musikteori, komposition/sangskrivning og musikproduktion. Hos mig er eleven altid i fokus og jeg tilpasser min undervisning efter behov. Det skal være sjovt og spændende at lære, og det sætter jeg en ære i. Jeg underviser såvel i egne lokaler som hjemme hos eleven eller sågar også online.

KLAVER/KEYBOARD
Som erfaren underviser og musiker på klaver/keyboard kan jeg tilbyde kvalificeret og engageret undervisning i en skøn musikverden. Og det uanset om du er begynder eller mere erfaren på instrumentet eller har andre specifikke ønsker. Akkordlæring og musikteori, herunder kvintcirklen vil helt sikkert være en del af undervisningen.

SANG & KLAVER (AKKOMPAGNEMENT)
Her vil du lære både at synge og spille klaver eller keyboard, også kaldet at akkompagnere mens du synger. Denne undervisningsrække er især god for en som ønsker en karriere som solomusiker.

KOMPOSITION & SANGSKRIVNING
Her vil du lære hvordan man komponerer og skriver sange. Det handler både om tekstskrivning såvel som musikkomposition, dog kan undervisningen tilrettes dine særlige ønsker. Her forudsættes dog at du har nogenlunde styr på musikteori, herunder selvfølgelig kvintcirklen, da dette er essentielt for at kunne sætte de rette akkorder sammen.

MUSIKPRODUKTION
Her vil du lære hvordan man kan optage sin musik og hvordan man mixer m.v. i en DAW (f.eks. Cubase, Studio One 5 eller den nyeste Studio One 6). Der vil også være eksempler på alternative metoder til at optage sin musik. Dog er det vigtigt at et eventuelt undervisningesforløb aftales på forhånd, da mulighederne er mange.

Priser

Fra 237,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Keyboard, Musikteori, Musikproduktion, Sangskrivning, Komposition, Sang, Rytmisk sang, Indspilning, Synthesizer, Sang og klaver, Elektronisk musikproduktion

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Kim's fremhævede kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik Underviser alle aldre Underviser i noder

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 41 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  4200 Slagelse

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 41 min.

Lignende undervisere

...