Kristian O.

(5 anbefalinger)
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Kun begrænset antal ledige tider
Underviser i guitar, hørelære, klaver, sangskrivning, musikteori, musikhistorie, bas
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 14 t. og 12 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2700 Brønshøj

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Kristian kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Kun begrænset antal ledige tider
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 14 t. og 12 min.

Om Kristian O.

Kristian er 38 år og har en kandidatgrad i klassisk guitar fra Det Jyske Musikkonservatorium. Udover klassisk guitar har han en stor interesse for progressiv rock og metal og har spillet bas i det danske band Boil.

For Kristian er den musikalske teknik et skridt på vejen mod det endelige mål, som er at kunne udtrykke sig gennem musikken. Dermed også sagt at teknikken og det musikalske hører uadskilleligt sammen. Han vil, sammen med eleven, finde og dyrke det sjove i at dygtiggøre sig sammen.

Både målet og rejsen derhen er værdifuld for eleven, og Kristian ønsker at den skal være sjov og lærerig. Vi er alle forskellige, og fremfor at presse dig gennem en fast skabelon, bestemte øvelser og sange, er hans undervisning baseret på tovejs-kommunikation og Kristian vil gøre sit for at blive klog på dig, hvad du ønsker at kunne og fremfor alt hvordan du lærer bedst.

Anbefalinger af Kristian O. 5

Oprettet den 16/02/22
Mette N.
Vi bruger Kristian som guitar-underviser til vores datter på 8. Hun har virkelig lært meget på kort tid og her et halv år efter sidder hun selv og hygger med at skrive egne sange. Kristian er god til at tilpasse sig hendes ønsker og musiksmag.
Oprettet den 18/12/16
Mette gundersen
Kristian har undervist to af vores børn i henholdsvis guitar og klaver. Det har de været rigtig glade for og vi kan klart anbefale ham til andre.
Oprettet den 21/04/17
Jesper Gade
Jeg har haft stor fornøjelse af at blive undervist af Kristian som bl.a. har hjulpet mig meget med at forstå forskellige aspekter af musikteori. Han er klassisk uddannet, men er også velbevandret indenfor de hårdere genrer, hvor han har undervist mig med fokus på elguitar, hvor vi har spillet bl.a. Metallica og Sonata Arctica. Han er god til at undervise i og forklare hvordan man bliver bedre til at mestre stykker og hvordan man øver mest effektivt.
Oprettet den 24/01/18
Sarah Hvidberg
Kristian underviser min søn i guitar og har formået at fange hans interesse for instrumentet. Kristian overholder altid aftaler og er fleksibel mht. tidspunkt. Jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre.
Oprettet den 19/06/18
Susie Kjær
Hans har fået meget ud at undervisningen fra Kristian. Hans har hurtigt gjort store fremskridt og har nu mod på selv at øve sig stille og roligt frem til sommerferien. Kristian har været lydhør og engageret, og meget forstående over for min søn, hvilket har motiveret ham til at lære. Stort tak til Kristian for det.

Kristian kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Kun begrænset antal ledige tider

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder