Kristoffer J.

Certificeret underviser i: Trommer

Certificeret underviser i: Trommer

Fra 278,44 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Undervisningssted

I øvelokale
1432 København K

Om Kristoffer J.

Kristoffer er uddannet musiker/musikunderviser fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har 12 års erfaring med trommeundervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.

Undervisningen i trommer
Kristoffer underviser i trommer for både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen indgår blandt andet:

- Grundlæggende teknikker/principper

- Muskel, vejrtræknings- og afslapningsøvelser
- Musikalsk udtryk og performance
- Rytmeøvelser
- Akkompagnement (alt det man skal kunne spille i en sang)
- Solospil

- Nodelæsning

Genre
Kristoffer har beskæftiget sig med de fleste genrer, og vil kunne hjælpe dig uanset om du interesserer dig for rock, pop, jazz, latin, funk eller noget helt syvende.

Første lektion
Kristoffer tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov og går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.

Begynder
Begyndere skal efter første lektion købe et sæt trommestikker (ca. 80-100 kr.) som medbringes ved de følgende lektioner.
Kristoffer hjælper med valg af den rette model.

Det er svært at lære at spille hvis man ikke har et trommesæt. Derfor anbefales det at investere i dette inden for de første par måneder.
Kristoffer er behjælpelig med det rette instrumentvalg.


Skriv en uforpligtende besked til Kristoffer hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Kristoffer J.

tobias vig larsen
Kristoffer er en fremragende trommelærer. Min 7 årige søn har haft stor glæde af hans tålmodighed og gåpåmod i undervisningen, og jeg vil anbefale ham varmt til enhver der skal finde underviser til sit barn.
Rikke Overby Sørensen
Kristoffer er en rigtig god trommelærer og min datter på 11 har haft stor glæde af at komme hver gang. Kristoffer er meget pædagogisk i sin undervisning og udviser stor tålmodighed. Jeg kan kun anbefale Kristoffer som trommelærer til både børn og voksne!
Peter Mørch Lawaetz
Vi havde havde talt med flere trommelærere, før vi mødte Kristoffer. Jeg kunne med det samme mærke at Kristoffer ud over de rent musikalske- havde de pædagogiske kompetencer, vi søgte. Kristoffer har en god kontakt til min dreng der er 7 år. Han har en fin måde at kommunikerer med min søn på, og drengen er glad for at spille. Fantastisk allerede første time at sidde som fluen på væggen og se min søn og en ny voksen ( Kristoffer) sidde og spille, som om de havde kendt hinanden i længere tid.
Sixten Brochdorf
Vi kan absolut anbefalde Kristoffer. Vores dreng har haft enormt glæde af Kristoffers tilgang til læring, engagement og interesse for sin elev. :)
Anders Mølbak Petersen
Anders Mølbak Petersen Kristoffer er også til voksne. Jeg er +60 og fik tålmodig støtte til at komme i gang med mit trommespil igen efter nogle års pause. Med nysgerrighed og interesse satte Kristoffer sig ind i hvor jeg kom fra, hvor jeg var, og hvor jeg ville hen med mit trommespil, så han med sin professionelle teknik, teori og pædagogik kunne guide mig videre. Kristoffers rigtige titel er musikterapeut.. - og så øser han gerne ud af sine håndværksmæssige erfaringer med trommer, bækkener mm. Jeg måtte kun ophøre hos Kristoffer, da vore kalendere ikke længere passede sammen ,men da fik jeg også hjælp til an finde en anden kvalificeret underviser. Tak for det Kristoffer.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Kristoffer's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler