Laila

Laila

Laila

Om Laila

Om Laila
Jeg hedder Laila, og jeg har spillet og sunget musik, siden jeg var 6 år gammel. Jeg har over 20 års erfaringer i arbejdet med børn, unge og voksne inden for musik og undervisning. Jeg har spillet i forskellige bands og været en del af en duo i mange år, og i dag spiller jeg også til forskellige arrangementer. Jeg har undervist børn og voksne i perioder siden jeg var 17 år. Jeg har de fleste erfaringer med rytmisk musik inden for genrerne folk, country og pop.

Om undervisningen
Det skal være sjovt, inspirerende og spændende at spille musik. Det vigtigste er, at du føler vi svinger sammen og at du føler dig godt tilpas i undervisningen. Jeg underviser i rytmisk guitar, hvor du lærer de akkorder, du har brug for. Vi fokuserer på, at du bliver god til rytmen, og hvis du har lyst synger du også til. I sangundervisningen fokuserer vi på din vejrtrækning, din holdning, din mimik, din stil og dit udtryk. Hvis du har lyst til at spille trompet, lærer du grundlæggende teknikker, der gør at du har luft til at spille tonerne og de melodier, du kan lide.

Den første lektion
I den første lektion taler vi om, hvilken slags musik du kan lide. Vi taler både om dine tanker, følelser og baggrund for at ville spille musik. Det er vigtigt, at vi får en god snak inden vi går i gang med undervisningen. Når vi har talt sammen og jeg har fået et indtryk af hvem du er og hvad du drømmer om, så taler vi om planen for din undervisning. I den første lektion prøver vi os lidt frem med musikken, så du får en fornemmelse af, hvordan det vil være at mødes med musikken sammen med mig. Hvis du er usikker i starten, så er det helt ok. Alle har sommerfugle i maven, når man skal noget nyt. Jeg viser dig hvad du kan gøre, og jeg hjælper dig med hvordan du tackler sommerfuglene, så du kan komme godt i gang med musikken.

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Guitar, Sang og guitar

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Laila's fremhævede kompetencer

20+ års erfaring som underviser Specialiseret i rytmisk musik Holistisk tilgang til undervisningen

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 14 t. og 31 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    6100 Haderslev

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 14 t. og 31 min.

Lignende undervisere

...