Lars F.

Lars F. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Lars F.

Lars har en kandidatuddannelse i rytmisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Udover klaver underviser Lars også meget gerne i komposition, teori, hørelære og grundlæggende brug af synthesizere. Undervisning kan foregå hjemme hos Lars i Dragør, i hans øvelokale i Vanløse eller online.

I sin undervisning lægger Lars stor vægt på, at musikglæden skal være i højsædet, og at motivationen til at spille skal komme indefra. Derfor vil undervisningen tage udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner, og Lars søger altid at inspirere og udfordre dig, så I sammen skaber det bedst mulige og dynamiske undervisningsforløb. Lars tilbyder undervisning inden for alle rytmisk orienterede musikgenrer, og han komponerer gerne sit eget undervisningsmateriale til dig, så undervisningen er skræddersyet efter dit niveau og dine behov.

Lars har en meget åben og nysgerrig tilgang til musik og mennesker, som også afspejler sig i den måde, han underviser på. Han har mere end 15 års erfaring i at undervise elever på alle aldre og på alle niveauer, både privat og på diverse musikskoler.

Udover at undervise har Lars udgivet 5 albums i eget navn, og han har medvirket på mere end 10 albums som sideman. Han spiller og turnerer over hele verden, blandt andet med den populære indie-jazz gruppe I Think You're Awesome.

Lignende undervisere

...