Lars F.

Lars F.

Lars F.

Om Lars F.

Lars har en kandidatuddannelse i rytmisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Udover klaver underviser Lars også meget gerne i komposition, teori, hørelære og grundlæggende brug af synthesizere. Undervisning kan foregå hjemme hos Lars i Dragør, i hans øvelokale i Vanløse eller online.

I sin undervisning lægger Lars stor vægt på, at musikglæden skal være i højsædet, og at motivationen til at spille skal komme indefra. Derfor vil undervisningen tage udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner, og Lars søger altid at inspirere og udfordre dig, så I sammen skaber det bedst mulige og dynamiske undervisningsforløb. Lars tilbyder undervisning inden for alle rytmisk orienterede musikgenrer, og han komponerer gerne sit eget undervisningsmateriale til dig, så undervisningen er skræddersyet efter dit niveau og dine behov.

Lars har en meget åben og nysgerrig tilgang til musik og mennesker, som også afspejler sig i den måde, han underviser på. Han har mere end 15 års erfaring i at undervise elever på alle aldre og på alle niveauer, både privat og på diverse musikskoler.

Udover at undervise har Lars udgivet 5 albums i eget navn, og han har medvirket på mere end 10 albums som sideman. Han spiller og turnerer over hele verden, blandt andet med den populære indie-jazz gruppe I Think You're Awesome.

Priser

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Komposition, Musikteori, Nodelære, Hørelære, Synthesizer

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Lars F.

Amanda Haar

Oprettet den 25/06/18

Jeg var rigtig glad for at blive undervist af Lars! Hans spil er inspirerende og samtidig er han pædagogisk. Han hjalp mig med at knække nogle koder til improvisation over akkorder som andre undervisere ikke var lykkes med. Lars er meget tålmodig og god til at aflæse éns niveau. Han er en meget dygtig underviser der hjælper én til selv at forstå sammenhængene. Han hjalp mig med at forberede mig til en optagelsesprøve, og hjalp mig til at føle mig mere rolig, selvom der var mange forskellige dele i prøven. Jeg kan kun anbefale at tage timer hos Lars!

Anne Sophie Geil

Oprettet den 12/10/16

Jeg har været virkelig glad for at få undervisning af Lars! Lars hjalp mig – med stor succes – med at øve op til min klavereksamen på musikvidenskab. Han gav mig mange gode redskaber til, hvordan jeg kunne effektivisere min øvning og hjalp mig ligeledes med at finde ud af, hvordan jeg skulle gribe selve eksamensforberedelsen an. Mit undervisningsforløb med Lars var meget dialogbaseret og målrettet: Jeg fortalte Lars, hvilke discipliner jeg gerne ville lære, og han viste og forklarede mig, hvordan jeg kunne træne disse. Han tog altid udgangspunkt i, hvad jeg allerede kunne og kom med overkommelige forslag til, hvordan jeg trinvist kunne forbedre min strategi/teknik. Også rent logistisk var jeg rigtig glad for at få undervisning af Lars. Han bor centralt i København og var utrolig fleksibel mht. undervisning. Pga. travlhed skrev jeg bare til Lars, når jeg gerne ville have undervisning, og så fandt vi et tidspunkt et par dage senere. Jeg vil bestemt anbefale Lars som klaverlærer!

Lars F.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Underviser på konservatorie-niveau

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 63 t. og 52 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2791 Dragør

  I øvelokale

  2720 Vanløse

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 63 t. og 52 min.

Lignende undervisere

...