Lasse M.

(1 anbefaling)
5+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Holistisk tilgang til undervisningen
Underviser i guitar, komposition, musikproduktion, sangskrivning, klaver, ukulele
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 4 t. og 3 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8210 Aarhus V

I øvelokale

8200 Aarhus N

Lasse kompetencer

5+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Holistisk tilgang til undervisningen
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 4 t. og 3 min.

Om Lasse M.

Lasse er til daglig udøvende musiker, guitarist, komponist og producer ved siden af sit studie på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har undervist på aftenskoler, højskoler og privat siden 2013.


Guitar
Lasse underviser i guitar for dig der gerne vil lære at spille guitar, er lidt i gang eller gerne vil endnu længere.

Vi kan arbejde med emner som fx
- Akkorder, rytmer, fingerspil - at kunne spille fra sangbøgerne
- Hvordan man laver sine egne sange og kompositioner på guitaren
- Guitarens grundlyd, effektpedaler og indspilning af guitar

Det er muligt at få hørelære, nodelære og/eller musikteori sammen med undervisningen.


Komposition, sangskrivning & musikproduktion
Lasse underviser i komposition, sangskrivning & musikproduktion for dig der fx gerne vil i gang med at skrive din egen musik og indspille demoer derhjemme. Undervisningen tager udgangspunkt i Logic, men det er helt op til dig om du bruger Logic eller en anden DAW.

Vi kan fx arbejde med følgende emner:
- Indspilning af audio & midi
- Hvordan man får tekst, melodi og akkorder til at hænge sammen
- Dynamik og udvikling i en musikproduktion
- Musik til film
- Mikrofonplacering
- Plugins
- Mix

Det er muligt at få hørelære, nodelære og/eller musikteori sammen med undervisningen.


Generelt om undervisningen
Før første lektion vil jeg spørge ind til hvad eleven gerne vil lære, så jeg kan planlægge første lektion bedst muligt og finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Her har eleven også en mulighed for at få en fornemmelse af hvem jeg er. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion.

Musik skal være sjovt, givende og skal bestemt ikke ses som en pligt, men jeg anbefaler regelmæssige lektioner og at eleven øver sig hjemme mellem hver undervisningsgang. Det lærer man mest af.

Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet guitar eller produceret før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!


Hvem er jeg?
Det var et rent tilfælde at jeg begyndte at spille guitar i mine tidlige teenageår, men da jeg fik set Gasolin Teaterkoncerten på Østre Gasværk i 2007, var jeg solgt. Nu er der gået over 15 år og jeg har stadig guitaren mellem hænderne. I løbet af den tid har jeg også fået øjenene op for sangskrivning, komposition og musikproduktion.
Jeg har musikalsk prøvet lidt af hvert, men mine spidskompetencer ligger indenfor pop/rock guitar, arrangement og filmkomposition.
Som musiker har jeg været sideman i en lang række projekter og bands, spillet på store og små scener, været i studiet og alt hvad det ellers indebærer.
Som sangskriver/komponist/producer har jeg ofte skrevet og været med til at arrangere musikken til nogle af de projekter jeg også har spillet med i, skrevet musikken til flere kortfilm, lavet lyddesign og hjulpet andre med at indspille deres musik.

Pt. studerer jeg en bachelor i rytmisk musik på Det Jyske Musikkonservatorium og starter på en kandidat i rytmisk komposition - ligeledes på Det Jyske Musikkonservatorium.
I løbet af min bachelor har været på udveksling til Sverige for at dygtiggøre mig indenfor sangskrivning og musikproduktion.

Jeg er fast guitarlærer på Testrup Højskole og har været gæstelærer i sangskrivning på Uldum Højskole. Derudover underviser jeg også via Den Kreative Skole i Århus.


Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Anbefalinger af Lasse M. 5

Oprettet den 10/12/21
Iben B.
Rigtig dygtig og pædagogisk underviser

Lasse kompetencer

5+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Holistisk tilgang til undervisningen

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder