Lasse S.

Underviser i sangskrivning, komposition, klaver, musikproduktion
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 19 t. og 26 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2500 Valby

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 19 t. og 26 min.

Om Lasse S.

Jeg har en bachelor i sangskrivning fra DJM i Århus og underviser i sangskrivning, komposition og musikproduktion. Min undervisnings primære formål er at gøre eleven klogere på sin egen kreative proces. Det er min erfaring at de fleste udfordringer kan løses, så længe man er fortrolig med denne. Undervisning består af opgaver med forskellige benspænd og rammesætning. Opgaverne har til formål at få eleven til at eksperimentere og opdage nye sider af sit eget udtryk. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt og livgivende at skabe, og at opgaverne helst skal stimulere en lyst til leg fra elevens side. Jeg har undervist mange aldersgrupper og niveauer, bl.a. efterskoleelever, højskoleelever (MGK-niveau) og socialt udsatte, og har derfor god erfaring med at tilrettelægge undervisningen til forskellige niveauer. Jeg har derudover erfaring med onlineundervisning, og har god erfaring med at tilbyde dette, hvis man er forhindret i at fremmøde fysisk. Udover mit virke som underviser udgiver jeg musik i eget navn og med bandet Maraton. Jeg har gennem mine projekter haft airplay på P3, P6 og P8 og spillet på diverse festivaller herunder SPOT, Skanderborg, Jazzfestival og Vinterjazz.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder