Lasse S.

Om

Instrument
Sangskrivning, Komposition, Klaver, Musikproduktion
Lokation
Online. Vanløse. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
39 t. og 29 min.

Om Lasse S.

Sangskrivning & Komposition
Niveau: Begynder til MGK-niveau
Elever: Unge og voksne

Jeg lægger vægt på, at det at skabe musik skal være en spændende og nysgerrig proces.
Jeg har selv arbejdet med mange forskellige genrer og det er min erfaring, at det er vigtigt at turde lade sig selv eksperimentere og fejle, uanset hvad man arbejder med.

Min undervisning er derfor bygget op omkring simple opgaver, hvor du får lov til at udforske forskellige måder at skrive på. I slutningen af hver lektion vil du få en lektie for til næste gang. Det vil oftest være at skrive et stykke musik hvor du afprøver den metode vi har gennemgået i undervisningen. Næste lektion lytter vi til det du har lavet og taler om processen. Hvordan var det arbejde med? Var det sjovt? Svært? Opdagede du noget nyt?

Opgaverne tager udgangspunkt i hvem du er og hvilken retning du gerne vil i.
Ved første lektion vil vi derfor have en samtale om din motivation for at opsøge undervisning. Hvad vil du gerne lære? Hvad interesserer du dig for? Det er også helt okay ikke at vide det. Så finder vi ud af det undervejs.
Hvis du allerede skriver musik, har du mulighed for at tage et nummer med til første lektion, som vi kan lytte til og tale om.

Jeg anbefaler at der går max 2 uger mellem hver lektion, men helst 1 uge. Det er min erfaring at det er nemmere og sjovere at skrive, hvis man holder sig til ilden !

Klaver
Niveau: Begynder til øvet.
Elever: Alle aldre.

Undervisningen i klaver er med rytmisk musik som udgangspunkt og her er nogle af de ting vi kan fokusere på:
- Nodelære
- Spille efter becifringer
- Spille efter gehør
- Improvisation
- Tekniske øvelser
- Timing og feel.

Jeg lægger stor vægt på at man lærer selv at udtrykke sig og skabe, og undervisningen vil derfor bestå af en indlærings-del hvor vi øver os på teknikker, lærer at spille kendte sange og kompositioner og lærer noder og rytmer og en skabende del hvor vi improviserer og selv prøver at komponere melodi og akkord-forløb.

Min erfaring
Jeg har 4 års undervisningserfaring - med elever i alle aldre. Jeg har undervist på daghøjskoler, ungdomsskoler, højskoler, efterskoler og privat. Ved siden af musikken underviser jeg børn i alderen 5-9 år i skak.

Jeg har skrevet og spillet musik siden jeg var barn og i professionelle sammenhænge i 7 år. I øjeblikket skriver og udgiver jeg musik i mit eget navn og med gruppen Maraton som bl.a. har vundet en DMA Jazz for Årets Nye Navn i 2021. Derudover var jeg tidligere aktiv i pop-projektet Vi Leger Musik som deltog i P3's talentprogram Karrierekanonen i 2016.
Min uddannelse består af en bachelor i sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Lasse S.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium God til begyndere Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2720 Vanløse

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...