Laura T. T.

Underviser i sang, rytmisk sang, sangskrivning
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 19 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

9000 Aalborg Centrum

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 19 min.

Om Laura T. T.

Kære dig!
At synge er det fedeste i verden - og det ville være mig en glæde at prikke hul på sangens verden sammen med dig.

Jeg hedder Laura, er 26 år og rytmisk sanger. Jeg er under uddannelse som Musikterapeut og er desuden sanger fra MGK. Herudover har jeg har en bred erfaring både som udøvende sanger og sangskriver, som jeg brænder for at dele ud af.

Jeg underviser både børn og voksne, begyndere og øvede. Alle niveauer har sine spændende udfordringer, og vi tager udgangspunkt i lige præcis dét som du synes er sjovt. Lige meget om du aldrig har sunget en tone, eller om du mangler den sidste skub til at stille dig op på en scene, ville jeg elske at arbejde med dig.
Her er nogle af de ting vi kunne dykke ind i:

- Tekstfortolkning: Hvordan kan stemmen understøtte sangens fortælling, og hvordan bliver en kendt sang til netop din sang?

- Stemmetræning: Hvordan træner man sin sangerkrop, sådan at stemmen får den bedste mulighed for at flyde frit?

- Sangskrivning: Har du lyst til at kaste dig ud i at skrive din allerførste sang? Vi kan arbejde med tekstskrivning, melodi og akkompagnement.

- Præstationsangst / selvværd: Føler du dig hæmmet af præstationsangst, og står kontrol i vejen for din stemme? Som musikterapi-studerende specialiserer jeg mig i den følelsesmæssige side af musikken. Gennem arbejdet med stemmen kan vi styrke selvværdet, så vi kan udtrykke dét vi har på hjerte.

Lidt om mig:
Jeg har altid interesseret mig for stemmen - hvordan vi mennesker lyder når vi udtrykker os. Ud over at studere musik er jeg er sanger og sangskriver i mit eget band, og derudover arbejder jeg i Musikkens Hus her i Aalborg.
Jeg har arbejdet meget med børn, og er vældig glad for at synge og skrive børnemusik. Herudover er jeg optaget af, at bryde med grænser for hvad der er 'smukt' og hvad der er 'grimt', fordi jeg synes stemmen er så smuk og rørende når vi tør at give slip på den.

Første lektion:
Første lektion bruger vi på at tune os ind på, hvad du gerne vil arbejde. Jeg beder dig tage en sang med, som du er kender godt, og derfra vi sammen ud af hvordan dit forløb skal skrues sammen. Jeg foreslår a mødes ugentligt, alternativt hver 14. dag - særligt hvis du er nybegynder.

Jeg glæder mig til at lære dig - og din stemme - at kende.
De Bedste hilsner
fra Laura

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder