Lisbeth M.

(1 anbefaling)

Certificeret underviser i: Sang, Klassisk sang, Stemmetræning

Certificeret underviser i: Sang, Klassisk sang, Stemmetræning


Svarer normalt indenfor 2 t. og 24 min.

Lisbeth M. er TopUnderviser (?)


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8800 Viborg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Lisbeth M.

Lisbeth har både Diplomeksamen og Pædagogisk eksamen. Hun blev uddannet fra hhv. Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium.
Hun har i de sidste 35 år arbejdet i længere eller kortere tid på Den Jyske Opera og De Nederlandse Opera og har desuden haft koncertvirksomhed sideløbende med undervisning på diverse musikskoler og musikhøjskoler.
Siden 1998 har hun dog helliget sig undervisningen på Viborg Musikskole, hvor hun har været ansat siden 1990 indtil juli 2018.

Hun har derudover undervist på MGK i både klassisk og rytmisk sang og hjulpet adskillige på vej til konservatoriet. Arbejdet med ensemblesang fra barokopera til Vocal Jazz. Kortere sagt har hun været omkring det meste uden at miste nysgerrigheden.

Oprindeligt klassisk uddannet og fulgte i en årrække Jo Estill’s kurser, hver gang denne var i Danmark og oversatte hendes epokegørende lærebøger. Derved fik hun uddybet sit kendskab til stemmens motorik i de forskellige genrer, klassiske såvel som rytmiske.

Lisbeth har undervist på alle niveauer undtagen småbørn og i de fleste genrer og stilarter fra år 1400 op til i dag. Hun har undervist ”brummere” i at synge rent, hjulpet lærere, præster og kirkesangere med at klare deres stemmeproblemer, trænet unge i at synge i kor, lært andre unge og voksne at værdsætte deres egen stemme og andre genrer end lige netop den, de havde begrænset sig til.


Undervisningen
Det er forskelligt, hvad de enkelte elever ønsker sig og hvor de befinder sig i forhold til deres målsætning.
Sommetider ændrer målet sig også undervejs, men der elementer, der er fælles for alle:
- Åndedrætsbevidsthed
- Kropsbevidsthed
- Stemmesmidighed
- Tekstbehandling
- Udtryk
Eleven vil aldrig blive bedt om at gøre noget uden at få forklaret hvorfor og hvor, vi er på vej hen, og der bliver tegnet og fortalt og demonstreret, indtil det er forstået. Lisbeths teoretiske viden parret med hendes empiriske erfaring gør, at hun næsten altid har en forklaring på rede hånd, og hvis ikke efterforsker hun problemet.

Første lektion
I første time bliver der gennemgående snakket mere, end der bliver sunget, så forventningerne kan blive afstemt.

Et par øvelser kan afsløre, hvor eventuelle problemer i stemmen ligger og derefter synger vi en sang for at komme rigtigt i gang. Du kan selv tage en sang med, du gerne vil synge – send den lige på forhånd af hensyn til forberedelsen - eller I finder en på stedet.

Skriv en uforpligtende besked til Lisbeth hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Lisbeth M.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Michael D.
Hun er fremragende. Jeg er uddannet til gymnasielærer i musik og har fået en del års undervisning i sangteknik hos Peer Birck, men Lisbeth har desuden givet min stemme ekstra klang og udvidet dens omfang.
Malene
Fordi hun er en sød og tålmodig lærer, og hun er altid i godt humør.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Lisbeth's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder