Lisbeth M.

(7 anbefalinger)
Underviser i sang, klassisk sang, stemmetræning
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 3 t. og 10 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

8800 Viborg

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 3 t. og 10 min.

Om Lisbeth M.

Lisbeth har både Diplomeksamen og Pædagogisk eksamen. Hun blev uddannet fra hhv. Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium.
Hun har i de sidste 35 år arbejdet i længere eller kortere tid på Den Jyske Opera og De Nederlandse Opera og har desuden haft koncertvirksomhed sideløbende med undervisning på diverse musikskoler og musikhøjskoler.
Siden 1998 har hun dog helliget sig undervisningen på Viborg Musikskole, hvor hun har været ansat siden 1990 indtil juli 2018.

Hun har derudover undervist på MGK i både klassisk og rytmisk sang og hjulpet adskillige på vej til konservatoriet. Arbejdet med ensemblesang fra barokopera til Vocal Jazz. Kortere sagt har hun været omkring det meste uden at miste nysgerrigheden.

Oprindeligt klassisk uddannet og fulgte i en årrække Jo Estill’s kurser, hver gang denne var i Danmark og oversatte hendes epokegørende lærebøger. Derved fik hun uddybet sit kendskab til stemmens motorik i de forskellige genrer, klassiske såvel som rytmiske.

Lisbeth har undervist på alle niveauer undtagen småbørn og i de fleste genrer og stilarter fra år 1400 op til i dag. Hun har undervist ”brummere” i at synge rent, hjulpet lærere, præster og kirkesangere med at klare deres stemmeproblemer, trænet unge i at synge i kor, lært andre unge og voksne at værdsætte deres egen stemme og andre genrer end lige netop den, de havde begrænset sig til.


Undervisningen
Det er forskelligt, hvad de enkelte elever ønsker sig og hvor de befinder sig i forhold til deres målsætning.
Sommetider ændrer målet sig også undervejs, men der elementer, der er fælles for alle:
- Åndedrætsbevidsthed
- Kropsbevidsthed
- Stemmesmidighed
- Tekstbehandling
- Udtryk
Eleven vil aldrig blive bedt om at gøre noget uden at få forklaret hvorfor og hvor, vi er på vej hen, og der bliver tegnet og fortalt og demonstreret, indtil det er forstået. Lisbeths teoretiske viden parret med hendes empiriske erfaring gør, at hun næsten altid har en forklaring på rede hånd, og hvis ikke efterforsker hun problemet.

Første lektion
I første time bliver der gennemgående snakket mere, end der bliver sunget, så forventningerne kan blive afstemt.

Et par øvelser kan afsløre, hvor eventuelle problemer i stemmen ligger og derefter synger vi en sang for at komme rigtigt i gang. Du kan selv tage en sang med, du gerne vil synge – send den lige på forhånd af hensyn til forberedelsen - eller I finder en på stedet.

Skriv en uforpligtende besked til Lisbeth hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Lisbeth M. 4.7

Oprettet den 13/03/20
Malene
Fordi hun er en sød og tålmodig lærer, og hun er altid i godt humør.
Oprettet den 28/09/20
Michael D.
Hun er fremragende. Jeg er uddannet til gymnasielærer i musik og har fået en del års undervisning i sangteknik hos Peer Birck, men Lisbeth har desuden givet min stemme ekstra klang og udvidet dens omfang.
Oprettet den 05/11/20
Anette Y.
Fordi hun er dygtig og “ser” mig 🤗
Oprettet den 07/04/22
Kenneth T.
Super professionel og yderst kompetent underviser. Formår at udvikle fra gang til gang, med en på samme tid seriøs og humoristisk tilgang. Har oceaner af erfaring og anvendelige øvelser, og et fantastisk øre for hvornår det lykkes og hvornår det ikke lykkes. Det er svært at sige nok positivt om Lisbeth! Kan varmt anbefales herfra.
Oprettet den 30/05/22
Louise M.
Hun er en helt fantastisk person og Sanglærer og meget professionel. Jeg lærer utrolig meget hver gang jeg har været til undervisning. 👌🏼
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder