Lisbeth M.

Lisbeth M.

(9)

Priser

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Klassisk sang, Stemmetræning

Om Lisbeth M.

Lisbeth har både Diplomeksamen og Pædagogisk eksamen. Hun blev uddannet fra hhv. Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium.
Hun har i de sidste 35 år arbejdet i længere eller kortere tid på Den Jyske Opera og De Nederlandse Opera og har desuden haft koncertvirksomhed sideløbende med undervisning på diverse musikskoler og musikhøjskoler.
Siden 1998 har hun dog helliget sig undervisningen på Viborg Musikskole, hvor hun har været ansat siden 1990 indtil juli 2018.

Hun har derudover undervist på MGK i både klassisk og rytmisk sang og hjulpet adskillige på vej til konservatoriet. Arbejdet med ensemblesang fra barokopera til Vocal Jazz. Kortere sagt har hun været omkring det meste uden at miste nysgerrigheden.

Oprindeligt klassisk uddannet og fulgte i en årrække Jo Estill’s kurser, hver gang denne var i Danmark og oversatte hendes epokegørende lærebøger. Derved fik hun uddybet sit kendskab til stemmens motorik i de forskellige genrer, klassiske såvel som rytmiske.

Lisbeth har undervist på alle niveauer undtagen småbørn og i de fleste genrer og stilarter fra år 1400 op til i dag. Hun har undervist ”brummere” i at synge rent, hjulpet lærere, præster og kirkesangere med at klare deres stemmeproblemer, trænet unge i at synge i kor, lært andre unge og voksne at værdsætte deres egen stemme og andre genrer end lige netop den, de havde begrænset sig til.


Undervisningen
Det er forskelligt, hvad de enkelte elever ønsker sig og hvor de befinder sig i forhold til deres målsætning.
Sommetider ændrer målet sig også undervejs, men der elementer, der er fælles for alle:
- Åndedrætsbevidsthed
- Kropsbevidsthed
- Stemmesmidighed
- Tekstbehandling
- Udtryk
Eleven vil aldrig blive bedt om at gøre noget uden at få forklaret hvorfor og hvor, vi er på vej hen, og der bliver tegnet og fortalt og demonstreret, indtil det er forstået. Lisbeths teoretiske viden parret med hendes empiriske erfaring gør, at hun næsten altid har en forklaring på rede hånd, og hvis ikke efterforsker hun problemet.

Første lektion
I første time bliver der gennemgående snakket mere, end der bliver sunget, så forventningerne kan blive afstemt.

Et par øvelser kan afsløre, hvor eventuelle problemer i stemmen ligger og derefter synger vi en sang for at komme rigtigt i gang. Du kan selv tage en sang med, du gerne vil synge – send den lige på forhånd af hensyn til forberedelsen - eller I finder en på stedet.

Skriv en uforpligtende besked til Lisbeth hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Lisbeth M.

4.8 (9)

Aja K.

Oprettet den 07/12/22

Lisbeth er sød, superdygtig, tager sig god tid, og lytter til ens musikønsker. Skøn underviser.

Esben J.

Oprettet den 05/10/22

Jeg har mødt en underviser, som har mange års erfaring, der ser mig som elev på godt og ondt. Undervisningen har givet mig indsigter omkring mig selv som ikke handler om sang, men om mere personlige ting.

Louise M.

Oprettet den 30/05/22

Hun er en helt fantastisk person og Sanglærer og meget professionel. Jeg lærer utrolig meget hver gang jeg har været til undervisning. 👌🏼

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 28 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8800 Viborg

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 28 min.

Lignende undervisere

...