Lotte

Lotte

Lotte

(1)

Om Lotte

Jeg vægter den gode stemning, og at du får en god oplevelse med at spille klaver.
Til en start tilbyder jeg en kort opstartssamtale, så vi kan afstemme forventninger og finde ud af om vi er et godt match. Ved denne lejlighed vil vi så aftale tid for første lektion som foregår i hos mig eller dig efter aftale.

Efter første lektion vil jeg så typisk anbefale dig at købe et klippekort da det er både billigst, nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Jeg har 35 års undervisningserfaring. Jeg har undervist på musikskoler, aftenskoler, hf-kurser, været ansvarlig for musikafdelingen i Skovshoved Fritidscenter, og har undervist i selvstændig regi i mange år. Jeg underviser på alle niveauer fra begynder til MGK-niveau, og alle aldre er velkomne.

Mit professionelle virke :
Jeg har spillet klaver i 40 år, turneret i et utal af bands i ca 35 år, deriblandt i bandet Miss B´ haven i slut 80erne.

Jeg har spillet stort set alle genrer, pop, rock, blues, latin og fusion- jazz.
I start 2020 udgav jeg singlen " Faded Leaves " mit første soloudspil som nu ligger på alle streamingtjenester.

I min undervisning lægger jeg vægt på et samspil mellem mig og eleven. Eleven er min kompetente medspiller, og eleven har stor indflydelse på det materiale vi vælger at arbejde med. Ligeledes lægger jeg vægt på det skabende så du har mulighed for at bruge det du lærer til at skabe din egen musik. Når jeg underviser i sang, er det primært intonation, at skabe plads til stemmen, finde din klang. Hvis du har brug for meget teknik, og mere hardcore sangundervisning kan jeg godt henvise dig til en. Jeg har 35 års undervisningserfaring, har taget konservatorieforberedende kurser, voksenpædagogiske kurser, og et utal af kurser inden for musikteori og pædagogik.


Jeg har undervist på musikskoler, aftenskoler, bl.a. Rytmisk center på Vesterbrogade, Ballerup HF, musikstævner. Jeg har haft, og har stadig Music House (ikke et fysisk hus ) som er en særlig musikpædagogisk retning der bygger på anerkendende pædagogik, og dialogbaseret undervisning, og at det kreativt skabende er i fokus. Når jeg underviser i sang, er det primært intonation, at skabe plads til stemmen, finde din klang. Hvis du har brug for meget teknik, og mere hardcore sangundervisning kan jeg godt henvise dig til en.

Priser

Fra 336,80 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Sangskrivning, Sang og klaver

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Lotte

5 (1)

Caroline J.

Oprettet den 27/05/23

Lotte er rar og tålmodig både som person og underviser. Hun sørger for at tilpasse undervisningen til ens behov, så motivationen og interessen højnes endnu mere. En klar anbefaling😊

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 23 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  4000 Roskilde

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 23 min.

Lignende undervisere

...