Lotte B.

Underviser i klaver, sangskrivning, sang og klaver
Fra 336,80 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 8 t. og 48 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

3390 Hundested

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2820 Gentofte

2900 Hellerup

2860 Søborg

Fra 336,80 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 8 t. og 48 min.

Om Lotte B.

Jeg vægter den gode stemning, og at du får en god oplevelse med at spille klaver.
Til en start tilbyder jeg en kort opstartssamtale, så vi kan afstemme forventninger og finde ud af om vi er et godt match. Ved denne lejlighed vil vi så aftale tid for første lektion som foregår i hos mig eller dig efter aftale.

Efter første lektion vil jeg så typisk anbefale dig at købe et klippekort da det er både billigst, nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Jeg har 35 års undervisningserfaring. Jeg har undervist på musikskoler, aftenskoler, hf-kurser, været ansvarlig for musikafdelingen i Skovshoved Fritidscenter, og har undervist i selvstændig regi i mange år. Jeg underviser på alle niveauer fra begynder til MGK-niveau, og alle aldre er velkomne.

Mit professionelle virke :
Jeg har spillet klaver i 40 år, turneret i et utal af bands i ca 35 år, deriblandt i bandet Miss B´ haven i slut 80erne.

Jeg har spillet stort set alle genrer, pop, rock, blues, latin og fusion- jazz.
I start 2020 udgav jeg singlen " Faded Leaves " mit første soloudspil som nu ligger på alle streamingtjenester.

I min undervisning lægger jeg vægt på et samspil mellem mig og eleven. Eleven er min kompetente medspiller, og eleven har stor indflydelse på det materiale vi vælger at arbejde med. Ligeledes lægger jeg vægt på det skabende så du har mulighed for at bruge det du lærer til at skabe din egen musik. Når jeg underviser i sang, er det primært intonation, at skabe plads til stemmen, finde din klang. Hvis du har brug for meget teknik, og mere hardcore sangundervisning kan jeg godt henvise dig til en. Jeg har 35 års undervisningserfaring, har taget konservatorieforberedende kurser, voksenpædagogiske kurser, og et utal af kurser inden for musikteori og pædagogik.


Jeg har undervist på musikskoler, aftenskoler, bl.a. Rytmisk center på Vesterbrogade, Ballerup HF, musikstævner. Jeg har haft, og har stadig Music House (ikke et fysisk hus ) som er en særlig musikpædagogisk retning der bygger på anerkendende pædagogik, og dialogbaseret undervisning, og at det kreativt skabende er i fokus. Når jeg underviser i sang, er det primært intonation, at skabe plads til stemmen, finde din klang. Hvis du har brug for meget teknik, og mere hardcore sangundervisning kan jeg godt henvise dig til en.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder