Lotte

Lotte

Lotte

(5)
Fra 336,80 DKK / 45 min.
 • Klaver
 • Sangskrivning
 • Sang og klaver
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet

Gennemsnitlig svartid: 4t

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Klaver, Sangskrivning, Sang og klaver

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Lotte

4.2 (5)

Jan T.

Oprettet den 14/05/24

Lotte er fantastisk. Møder en hvor man er musikalsk og gør hvad hun kan for at opfylde ens ønsker. Lotte er en meget empatisk og moden kvinde, der har MASSER af livserfaring og ikke mindst musikalsk erfaring, dette fra en bred vifte af genre og på et højt niveau. Undervisningserfaring føler jeg der er masser af og jeg glæder mig til hvert eneste møde, selvom øve timerne hjemme kan være hårdt arbejde, så er det altid med glæden, til at skal have puttet på, i mit tempo i næste lektion.

Britt T.

Oprettet den 05/04/24

Jeg startede hos Lotte i januar, og havde aldrig spillet klaver før. Lige fra start har Lotte været meget lydhør over for, hvad jeg har lyst til at lære, og det er hele tiden i mit tempo, samtidig med at jeg føler, at jeg bliver udfordret fra gang til gang. Når jeg laver fejl eller synes, at det er svært, formår Lotte altid på en positiv måde at motivere mig til fokusere. Lotte er en meget rar og behagelig person at være sammen med. Vi griner også en del, og det synes jeg også er vigtigt for indlæringen, så det hele ikke bliver så formelt og stift.

Sally J.

Oprettet den 29/03/24

Kan ikke anbefale at købe klippekort som elev hos Lotte. Lotte valgte, meget overraskende, ikke længere at have mig som elev, da jeg havde to klip tilbage, fordi hun efter eget udsagn hellere ville give sine tider til elever, hun kunne tjene flere penge på(jeg havde indtil da haft 1 x ugentlig undervisning, men måtte aflyste en tid på en dag med aftalt undervisning grundet travlhed. Hun fik sin aflønning alligevel, da jeg var for sen med afmelding, hvilket er fuldstændig fair). Efterfølgende, da jeg skrev en kort anmeldelse herinde, som jo af gode grunde ikke var særlig god, forsvandt Lottes profil fra Musikundervisning.dk. Nu er den aktiv igen, så min oplevelse gives hermed videre.

Svar fra Lotte

29/03/2024

Tak for dit svar på min profil . Det er dog mærkeligt at jeg ikke kan genkende det du skriver. Da du skrev at du ville “ pause din undervisning “ fra dags dato ( på ubestemt tid? ), uden forudgående varsel, måtte jeg gå videre til to elever der har stået på ventelisten i mere end en måned. En god procedure fra elevens side kan være at han / hun forhører sig om det er en mulighed at pause deres undervisning et antal uger grundet eksamen / sygdom / eller andet der gør at de ønsker pause. Det vil give mig en chance for at tage stilling til om det er en mulighed de kan komme tilbage, men ikke når man pauser på ubestemt tid og uden varsel. Der står ikke noget sted at man kan pause sin undervisning og forvente at komme tilbage til den samme lærer ? Din udtalelse om at jeg er gået videre til elever jeg kunne tjene mere på er jo således ikke rigtig, men naturligvis vil jeg gerne give plads til de elever der står på ventelisten, så dem der brænder for at komme igang får en plads. Jeg ønsker dig al mulig held og Lykke med at finde en der kan opfylde det du ønsker. Det fortjener du og dit talent .

Undervisningssteder

 • Hos underviser

  I underviserens hjem

  4000 Roskilde

  Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.
Fra 336,80 DKK / 45 min.

Gennemsnitlig svartid: 4t

Lignende undervisere

...