Louise

Louise

Louise

(6)

Om Louise

Jeg er fuldt booket i Aalborg, men har stadig tider i Aarhus
- kontakt mig gerne hvis du ønsker undervisning i Aarhus


Afbud
Jeg har 24-timers aflysningspolitik. Alle afbud senere end 24 timer før aftalt tid trækkes det fulde beløb, uanset årsag.

Priser
Du kan se mine priser, under fanen "Se Priser". Der vil være prisstigninger i midt 2023.

Om mig
Jeg elsker at arbejde med stemmer. Jeg brænder for at vise dig glæden ved at bruge din stemme, så det føles let og frit, glæden ved at være i en kreativ proces, og måske endda glæden ved at skabe musik selv!
Jeg har gennem mit 30-årige liv sunget i mange forskellige sammenhænge, både i rytmisk kor, gospelkor, pop/rock-, soul-, blues- og jazzbands samt bigbands - og jeg gør stadig meget ud af at udvikle mig selv, min stemme, mit udtryk og arbejdet med sangerkroppen i alt hvad det indebærer. Jeg skriver mit eget musik, producerer selv og lærer nyt hver dag!
Jeg har 9 års undervisningserfaring i bagagen, og med den giver jeg workshops samt underviser i alment stemmebrug, både privat og i virksomheder.

Det betyder meget for mig, at alle skal have lige vilkår for god musikundervisning - i lige det fag de har lyst til, med så bredt et udvalg af rollemodeller som overhovedet muligt, ude i den virkelige verden. Det er noget, jeg selv har manglet meget, og det prøver jeg aktivt at gøre en forskel med i mit arbejdsliv.

Uddannelse og efteruddannelse
Jeg har en bachelor i Rytmisk Sang, Sammenspilsledelse og Børnemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, og studerer netop nu på den dertilhørende kandidatuddannelse, hvor jeg fordyber mig i sangskrivning, produktion og trans*+ & kønsdiverse stemmer. Jeg er færdiguddannet i juni 2023, hvorefter mine priser vil stige.

I 2013 tog jeg et kursus hos Cathrine Sadolin i Komplet Sangteknik (CVT), og senere i 2017 en efteruddannelse hos Anne Hjort, med udgangspunkt i kernestemmen, sangerkroppen og manuel behandling. I 2022 fulgte jeg op på sidstnævnte kursus ved at tage et kursus i strubehovedmassage hos Anne Rosing. Jeg har ydermere taget et kursus i Transstemmer hos Sanger og Logopæd Mette Lund Franck i 2022.
Jeg har deraf en bred vifte af viden og erfaring fra flere ”skoler”, og er generelt meget opmærksom på, hvordan metoderne fungerer for de enkelte sangere i praksis.

I undervisningen
Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for dig - med musik, udtryk, sang, stemme, klang og krop. Jeg er altid meget imødekommen, i øjenhøjde med dig, og nærværende omkring dit udgangspunkt. Jeg bestræber at møde dig der, hvor du er, og forsøger altid at give dig så meget ejerskab over egen undervisning som du har lyst til.

Jeg arbejder bl.a. med:
• Støttekomplekset i praksis – afspænding og vejrtrækning

• Etablering af sangerkroppen
• Manuelle sangerkrop-øvelser

• Afhjælpning af kompensatoriske spændinger

• Stemmetræning og taleteknik
• Afhjælpning af abduktionsproblemer - problemer med lukke af stemmelæberne
• Konkrete øvelser til udfordringer som hæshed, højdeproblemer, fejlfunktioner mm.

• Kernestemmen – et sundt og frit stemmebrug

• Intonation, ansats og affrasering
• Registerudligning
• Udtryk, dynamik og musikalitet
• Hørelære

• Improvisation og rytmer

• Mikrofonteknik
• Sangskrivning og personlig udvikling

• Strubemassage og manuel behandling
• Trans*+ og kønsdiverse stemmer

Jeg har gennem de sidste 9 år undervist mange forskellige sangere og sangelever, i alle aldre og på alle niveauer. Jeg gør meget ud af at skabe god forbindelse til kroppen, og billedliggøre de processer der sker når man synger, og som ofte kan være ret svære at forstå og fornemme uden vejledning.

Hvor meget de enkelte elever lærer er op til dem selv, i forhold til hvor meget tid de vil bruge på at øve. Man vil dog altid gå fra timen med ny viden og nye vinkler på dagens emne(r) – med stof til eftertanke og øvelser, lige til at gå til.
 Regelmæssig undervisning giver altid det bedste grundlag for din vedblivende udvikling, og jeg har derfor mange, der går i forløb, og som vælger at købe klippekort.

Trans*+ & kønsdiverse stemmer
Jeg specialiserer mig i trans*+ og kønsdiverse stemmer, og bliver hver dag klogere på, hvordan jeg særligt kan hjælpe dig, som har en kønsdivers, non-binær eller trans*+stemme. Jeg ved, at kønsdysfori kan fylde i nogen eller høj grad ved sang og stemmebrug, og at der kan opstå særlige udfordringer med stemmen før, under og efter en stemmetransition, samt ved eventuelle stemmekirurgiske indgreb. Jeg kan vejlede dig, hvad enten du har eller ikke har fået hormonbehandling.

Det vigtigste for mig er at kende dit navn/kaldenavn, dine pronominer (mine er hun/hende), dine ønsker for undervisningen, og om du har fået eller får hjælp til stemmen andre steder - og så kan vi ellers starte et forløb op, der passer til dig.

Vi kan tage udgangspunkt i:
• Dine mål for din stemme
• Feminisering, maskulinisering eller neutralisering af stemmen
• Vejrtrækningsstøtte, afspænding og grounding
• Kropsbevidsthed - at have det godt med at lade kroppen og stemmen fylde i rummet
• Klangarbejde
• Daglig tale og sang
• Bæredygtigt stemmebrug
• At genfinde eller lære nye områder af stemmen at kende
• Stemmeagilitet
• Volumen
• Udtryk
• Afhjælpning af hæshed og rømmetrang

Har du spørgsmål herom, eller ønsker du gerne vil vende med mig, så send mig gerne en besked.

Første lektion
Et hvert forløb vil altid starte med en samtale om elevens ønsker og mål for undervisningen, så undervisningen tilpasses og favner eleven bedst muligt helt fra start. Eleven må gerne selv medbringe en sang hjemmefra, gerne en som de/han/hun kender godt. Alle rytmiske genrer er velkomne.

Begyndere
Er du begynder skal du ikke lade dig skræmme, undervisningen starter ligesom med alle andre – med fokus på, hvorfor du gerne vil starte til sang, og så finder vi en sang sammen, som passer til dig, hvis ikke du allerede selv har bestemt dig for en.


Stemmeproblemer
Hvis du lider af stemmeproblemer, kan jeg behandle dig manuelt, på briks, hvor jeg arbejder direkte med de muskelgrupper og medianbaner, der kan være spændte, påvirkede af fx stress og ”i vejen” for den gode sangerpraksis.
 Spørg mig for spørgsmål herved.

Sangskrivning, demo-produktion og udgivelse
Jeg skriver sange, og udgiver dem selv under mit kunstnernavn 'Verdensbarn'. I forbindelse med undervisning i sangskrivning kan jeg give dig mange gode værktøjer til både tekstforfatning, melodiskrivning og komposition. Jeg kan også vejlede i demo-produktion i Ableton på begynderniveau - og jeg kan vejlede dig hvis du vil prøve at udgive selv, eller søge fonde til fx din udgivelse. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål herom.

Hvor og hvornår underviser jeg?
Jeg underviser mandage i Aalborg C, samt tirsdage, torsdage og fredage i Aarhus, ved Jægergårdsgade.

Priser

Fra 352,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Stemmetræning, Sangskrivning, Transstemmer

Ugedage:

Tirsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Spædbørn (og forældre) / Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Louise

5 (6)

Thor K.

Oprettet den 20/02/23

Louise er smadder dygtig, og er på en og samme tid både energisk og helt nede på jorden. Jeg gik til Louise med spændingsproblemer i halsen, og hun har hjulpet mig med at finde roen i mig selv - det er jeg meget taknemmelig for. Om man er ny eller erfaren, vil jeg anbefale Louise til enhver tid; så dygtig og engageret undervisning. Tak Louise!

Jytte A.

Oprettet den 03/12/22

Louise er en fantastisk underviser - professionel og meget inspirerende. Stor tak til Louise for undervisning og glæden ved at udvikle stemmen.

Ester H.

Oprettet den 03/12/22

Jeg kan varmt anbefale Louise til sang undervisning! Louise forstår med sit store engagement, begejstring og mest af alt høje faglighed, at få mig til at se nye sider af min stemme. Hun formår at skabe et trygt præstations frit rum, hvor jeg oplever at, jeg kan udvikle mig, og have hele mig selv med i processen!

Louise's fremhævede kompetencer

Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium God til begyndere Underviser op til MGK-niveau Underviser i improvisation Underviser børn fra 6 år 5+ års erfaring som underviser Underviser i noder Underviser i improvisation Specialiseret i pop Specialiseret i rock Specialiseret i gospel Specialiseret i folk Specialiseret i soul Holistisk tilgang til undervisningen Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i Blues Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser børn fra 4 år 3+ års erfaring som underviser Tilbyder akkompagnering på klaver Underviser alle aldre Uddannet inden for pædagogik Kan styrke din rytmefornemmelse Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Kun begrænset antal ledige tider

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

  • I øvelokale

    9000 Aalborg , 8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...