Louise

Louise

(5)

Priser

Fra 352,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Stemmetræning, Sangskrivning

Om Louise

Om mig
Jeg elsker at arbejde med stemmer. Jeg vil rigtig gerne vise dig glæden ved at bruge din stemme, så det føles godt og frit, være i en kreativ proces, og måske endda skabe noget selv! Jeg har gennem mit 29-årige liv sunget i mange forskellige sammenhænge, både i rytmisk kor, gospelkor, pop/rock-, soul-, blues- og jazzbands samt bigbands - og jeg gør stadig meget ud af at udvikle mig selv, min stemme, mit udtryk og arbejdet med sangerkroppen i alt hvad det indebærer. Jeg skriver mit eget musik, producerer selv og lærer nyt hver dag!
Jeg har 8 års undervisningserfaring i bagagen, og med den giver jeg workshops samt underviser i alment stemmebrug, både privat og i virksomheder.

Det betyder meget for mig, at alle skal have lige vilkår for god musikundervisning - i lige det fag de har lyst til, med så bredt et udvalg af rollemodeller som overhovedet muligt, ude i den virkelige verden. Det er noget, jeg selv har manglet meget, og nu prøver jeg på min egen måde at gøre op for det.

Uddannelse og efteruddannelse
Jeg har en bachelor i Rytmisk Sang, Sammenspilsledelse og Børnemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, og studerer netop nu på den dertilhørende kandidatuddannelse, hvor jeg har et lille år tilbage. Jeg er netop blevet færdiguddannet sangpædagog.

I 2013 tog jeg et kursus hos Cathrine Sadolin i Komplet Sangteknik (CVT), og senere i 2017 en efteruddannelse hos Anne Hjort, med udgangspunkt i Anne Rosing Metoden og manuelbehandling af sangerkroppen. Jeg har deraf en bred vifte af viden og erfaring fra flere ”skoler”, og er generelt meget opmærksom på, hvordan metoderne fungerer for de enkelte sangere i praksis.

I undervisningen
Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for dig - med musik, udtryk, sang, stemme, klang og krop. Jeg er altid meget imødekommen, i øjenhøjde med dig, og nærværende omkring dit udgangspunkt. Jeg bestræber at møde dig der, hvor du er, og forsøger altid at give dig så meget ejerskab over egen undervisning som du har lyst til.

Jeg arbejder bl.a. med:
• Støttekomplekset i praksis – afspænding og vejrtrækning

• Etablering af sangerkroppen
• Manuelle sangerkrop-øvelser

• Afhjælpning af kompensatoriske spændinger

• Stemmetræning og taleteknik
• Afhjælpning af abduktionsproblemer - problemer med lukke af stemmelæberne
• Konkrete øvelser til udfordringer som hæshed, højdeproblemer, fejlfunktioner mm.

• Kernestemmen – et sundt og frit stemmebrug

• Intonation, ansats og affrasering
• Registerudligning
• Udtryk, dynamik og musikalitet
• Hørelære

• Improvisation og rytmer

• Mikrofonteknik
• Sangskrivning og personlig udvikling

• Strubemassage og manuel behandling

Jeg har gennem de sidste 8 år fundet min helt egen måde at undervise på igennem træning med mange forskellige sangere og sangelever i alle aldre og på alle niveauer - og igennem mine uddannelser. Jeg gør meget ud af at billedliggøre de processer der sker i kroppen når man synger, og som ofte kan være ret svære at forstå.

Hvor meget de enkelte elever lærer er op til dem selv, i forhold til hvor meget tid de vil bruge på at øve. Man vil dog altid gå fra timen med ny viden og nye vinkler på dagens emne(r) – med stof til eftertanke og øvelser, lige til at gå til.


Første lektion
Et hvert forløb vil altid starte med en samtale om elevens ønsker og mål for undervisningen, så undervisningen tilpasses og favner eleven bedst muligt helt fra start. Eleven må gerne selv medbringe en sang hjemmefra, gerne en som de/han/hun kender godt. Alle rytmiske genrer er velkomne.

Begyndere
Er du begynder skal du ikke lade dig skræmme, undervisningen starter ligesom med alle andre – med fokus på, hvorfor du gerne vil starte til sang, og så finder vi en sang sammen, som passer til dig, hvis ikke du allerede selv har bestemt dig for en.


Stemmeproblemer
Hvis du lider af stemmeproblemer, kan jeg behandle dig manuelt, på briks, hvor jeg arbejder direkte med de muskelgrupper og medianbaner, der kan være spændte, påvirkede af fx stress og ”i vejen” for den gode sangerpraksis.
 Spørg mig for spørgsmål herved.

Sangskrivning, demo-produktion og udgivelse
Jeg skriver sange, og udgiver dem selv under mit kunstnernavn 'Verdensbarn'. I forbindelse med undervisning i sangskrivning kan jeg give dig mange gode værktøjer til både tekstforfatning, melodiskrivning og komposition. Jeg kan også vejlede i demo-produktion i Ableton på begynderniveau - og jeg kan vejlede dig hvis du vil prøve at udgive selv, eller søge fonde til fx din udgivelse. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål herom.

Hvor og hvornår underviser jeg?
Jeg underviser mandage i Aalborg C, samt tirsdage og fredage i Aarhus, ved Jægergårdsgade.

Afbud
Jeg har 24-timers aflysningspolitik. Alle afbud senere end 24 timer før aftalt tid trækkes det fulde beløb.

Priser
Du kan se mine priser, under fanen "Se Priser". Der vil være prisstigninger i starten af 2023.

+ Læs mere - Fold ind

Louise's fremhævede kompetencer

Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium God til begyndere Underviser op til MGK-niveau Underviser i improvisation Underviser børn fra 6 år 5+ års erfaring som underviser Underviser i noder Underviser i improvisation Specialiseret i pop Specialiseret i rock Specialiseret i gospel Specialiseret i folk Specialiseret i soul Holistisk tilgang til undervisningen Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i Blues Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser børn fra 4 år 3+ års erfaring som underviser Tilbyder akkompagnering på klaver Underviser alle aldre Uddannet inden for pædagogik Kan styrke din rytmefornemmelse Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Kun begrænset antal ledige tider

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 15 t. og 6 min.

Undervisningssteder

  • I øvelokale

    9000 Aalborg , 8000 Aarhus C

Louise er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 15 t. og 6 min.

Anbefalinger af Louise 5

Jerrik B.

Oprettet den 08/01/20

Louise er fantastisk dygtig til at undervise min store datter. Louise har med intuition og rummelighed ført min datter ind i sangens verden på en omsorgsfuld og professionel måde. Tusind tak!

Lene C. L.

Oprettet den 19/05/20

Uden forbehold. Kompetent, omsorgsfuld, inspirerende og jeg har - trods ofte manglende forberedelse - lært meget. Og har lyst til at lære endnu mere. Lene (67 år - det er aldring for sent at lære at synge ,-) )

Preben M.

Oprettet den 03/12/22

Louise er imødekommende, yderst kompetent og engageret som sangunderviser. Hun elsker sang ❤️. Louise har sin egen finurlige måde at tilskynde og få det bedste resultat frem i mig, og give mig en tro på at jeg kan, selvom jeg selv føler det ligger uden for mine evner. Jeg nyder virkelig Louises undervisning og har flyttet mig sangteknisk fra "kan ikke synge" til nu at kunne synge ret udfordrende sange. Mine bedste anbefalinger af Louise. Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde hendes vidunderlige sangundervisning. Preben (58 år)

Lignende undervisere

...