Louise

Louise

Priser

Fra 404,80 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang

Om Louise

OM LOUISE
Louise er uddannet Cand. Mag. ved Musikvidenskabeligt Institut i København i 2013 og efteruddannet fra VoiceEmbodiment - en to - årig sangpædagogisk og holistisk efteruddannelse for sangere og sangundervisere, der tager afsæt i at kroppen er sangerens egentlige instrument.

Louise har flere års erfaring som underviser i rytmisk sang og har undervist både børn og voksne. Louise underviser på musikskole i sang og musik og leg hold, og skriver i den forbindelse også indimellem sange med eleverne. Derudover underviser hun i sang på aftenskolen Aof, og er sanger og sangskriver indenfor singer/songwriter-genren under navnet Louise Lo.

HVORDAN SER EN TYPISK SANGTIME UD
Det er vigtigt for Louise at det skal være sjovt og føles trygt at gå til sang, og udgangspunktet vil altid være den elev der træder ind ad døren.
Det allerførste møde starter ofte med en lille samtale, for at få en bedre fornemmelse af hvad du som elev er særligt interesseret i og hvad du kunne tænke dig at lære.

Når krop og åndedræt samarbejder, har stemmen de bedste vilkår. Undervisningen vil derfor have et kropsligt fokus og du vil blive præsenteret for forskellige stræk og øvelser der styrker og afspænder de områder på kroppen der bruges til at hjælpe stemmen godt på vej og som kan hjælpe med til at finde ind til din kernestemme. I samspil med dette skal vi selvfølgelig synge en hel masse og arbejde med blandt andet klang, udtryk, lydstyrke og formidling.


HVOR FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Louise underviser i en lys stuelejlighed i Valby, hvor der er god plads og både klaver og guitar til rådighed.

Info ved katteallergi: Hjemmet indeholder en stor og venlig skovkat.

+ Læs mere - Fold ind

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 20 t. og 1 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    2500 Valby

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 20 t. og 1 min.

Lignende undervisere

...