Lovis

Lovis

Priser

Fra 249,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sangskrivning, Rytmisk sang, Musikproduktion, Sang, Klaver, Sang og klaver

Om Lovis

OBS

Pt har jeg ledige tider mandag, onsdag og torsdag eftermiddag
Skriv hvis du har brug for en aftentid, så kan vi se, om det kan lade sig gøre.

---------------------------------------------------------------------------------------

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?

Sang:
Hvis eleven ønsker sangundervisning, tager jeg udgangspunkt i elevens egne præferencer i forhold til stil og genre. Mit fokus ligger på det personlige udtryk i sangen, og jeg vil også kunne hjælpe med sangteknik. Kroppen er instrumentet, når vi synger, så derfor er det essentielt at den støtter stemmen. Det vil gøre, at stemmen får mere volumen, bliver mindre slidt og ens pitch bliver bedre.

Obs: Det sangtekniske påbegyndes først ved 13-14 års alderen for at tage hensyn til den fysiske udvikling.

Klaver for begyndere og let øvede:
Jeg tilbyder også klaverundervisning for begyndere og let øvede. Undervisningen vil bestå af en blanding af at lære at spille små melodier, læse noder, træning af basal fingerteknik samt at lære akkorder.
Undervisningen tilpasses elevens niveau.

Sangskrivning:
I undervisningen i sangskrivning lægger jeg stor vægt på at skabe et trygt rum for eleven, da det er min erfaring, at det er afgørende, at man er tryg for at kunne være kreativ.
Eleven kan have sange med der allerede er skrevet, som vi kan kigge på sammen, eller jeg kan hjælpe i gang med at skrive nye sange - udgangspunktet er der, hvor eleven er.
Desuden vil jeg også præsentere forskellige værktøjer, der kan igangsætte sangskrivningen. Det kan tage udgangspunkt i tekst, harmonier, melodiopbygning mv.

Jeg arbejder i musikprogrammet Logic Pro, så hvis eleven ønsker det, er der mulighed for at indspille sangene og arbejde med produktion af numrene i mit hjemmestudie. Hvis eleven bruger et andet musikprogram, finder vi også ud af det.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Først vil jeg tilbyde en telefonsamtale, som kan afklare eventuelle spørgsmål hos eleven. Her vil jeg desuden spørge ind til behov og ønsker hos eleven ift undervisningens indhold samt om sangskrivning (og produktion) er nyt eller eleven har erfaring. Herefter kan vi aftale en tid til første lektion.
Undervisningen foregår i mit hjem i Gedved eller online. Hos mig er der klaver og guitar til rådighed. Der er også mulighed for, at jeg kan komme hjem til eleven - det afhænger dog af tidspunkt på dagen samt beliggenhed, så det skal i så fald afklares i telefonsamtalen, hvis dette er et behov for eleven.

Min erfaring som underviser
Jeg har to års erfaring med at undervise og størst erfaring med elever i 13-16 års alderen, men tager elever i alle aldre fra begynderniveau til øvet. Jeg kan også hjælpe med en ansøgning til at søge på sangskrivning på konservatoriet.


Min professionelle baggrund
Jeg har sunget og spillet musik hele mit liv. Jeg har skrevet sange til den dansk/islandske duo Vil siden 2015, som jeg også har turneret med i Tyskland samt en smule i skandinavien. I februar udgav jeg min debut-EP i soloprojekt LOVIS, hvor jeg har skrevet og produceret musikken selv.
Jeg har gået på sang-linjen på mgk i Kolding og studeret sangskrivning på konservatoriet i København (RMC). Derudover er jeg uddannet lærer fra VIA University College i Århus med hovedfag i musik. I mit bachelorprojekt undersøgte jeg musikundervisningen særlige potentiale ift at skabe livskvalitet, og projektet høstede en topkarakter.
Desuden driver jeg podcasten "Lovis og kreativiteten", hvor jeg undersøger forskellige emner inden for kunstnerisk praksis og kreativitet.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere! Så kan vi tage en uforpligtende snak.

Lovis's fremhævede kompetencer

Underviser op til MGK-niveau Underviser børn fra 6 år Holistisk tilgang til undervisningen Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Specialiseret i rytmisk musik Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Uddannet fra lærerseminar

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8751 Gedved

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...