Lovisa

Lovisa

Lovisa

Om Lovisa

Om Lovisa
Lovisa Vikenadler er uddannet klarinettist fra Jacobs School of Music, USA, og Syddansk Musikkonservatorium, Odense. Udover at undervise arbejder hun som professionel kammermusiker i ensembler som Treklang og Duo Martina/Lovisa, og har spillet sammen med bl.a. Odense Symfoniorkester og Esbjerg Ensemble. Lovisa har over 5 års erfaring af at undervise klarinet og træblæserhold, og brænder for at skabe et sjovt og udfordrende læringsmiljø, hvor spilleglæden og kreativiteten er i centrum.

Undervisning i klarinet
Uanset om du er helt ny til klarinet, har spillet før og gerne vil udvikle dine færdigheder, eller vil coaches til din MGK-optagelsesprøve, så er Lovisa klar til at hjælpe dig. Med konkrete og kreative værktøj styrker Lovisa din kreativitet og musikerskab, og hjælper dig opnå dine musikalske drømme.

I undervisningen arbejdes der typisk med:
- Vejrtrækning
- Grundlæggende instrumentalteknik
- Musikalsk udtryk & kreativitet
- Nodelæsning & gehørsspil
- Klang & intonation
- Krop & sind
- Repertoire tilrettelagt efter dit ønske og niveau (alle genre, både klassisk-, rytmisk- og folkemusik)

Første time
Målet med den første time er todelt: at lære hinanden at kende og definiere et fællesmål for forløbet, og at give en smagsprøve på hvordan en time typisk forløber og spille musik sammen.

I første del af timen snakker vi typisk om hvilken type musik du bedst kan lide og gerne vil fordybe dig i, og hvad du gerne vil have ud af undervisningen. Der efter lægger vi en plan for forløbet og snakker om hvordan vi konkret når dertil (herunder øvning og oplæg af undervisningen).
I anden del af timen kaster vi os ud i musikken sammen. Vi starter med nogle opvarmningsøvelser der sætter godt gang i vejrtrækning, krop og sind, og der efter, afhængig af dit niveau, spiller vi melodier på gehør, kigger igennem et stykke/sang du har taget med, eller bladlæser nogle duetter.

Instrument
Du skal selv sørge for at leje/købe et instrument til at bruge i undervisningen. Lovisa kan være behjælpelig med at formidle kontakt til musikbutik hvor man kan leje/købe instrument.

Tilrettelæggelse af undervisning
Lovisa anbefaler at have 30/60min undervisning hver uge, eller 60min undervisning hver anden uge, for bedste resultat. Undervisningen foregår enten hjemme hos eleven (mod kørselstilæg) eller i Lovisas øvningslokale på Amager.

Skriv en uforpligtende besked til Lovisa hvis du vil vide mere, har spørgsmål, eller er intresseret i at starte et forløb!

Priser

Fra 216,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klarinet, Kammermusik, Sibelius, Sammenspil

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Lovisa's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium 5+ års erfaring som underviser Underviser både i klassisk og rytmisk musik Underviser alle fra 10 år Holistisk tilgang til undervisningen

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 31 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 31 min.

Lignende undervisere

...