Lucas N.

Underviser i guitar, rytmisk sang, bas, hørelære, musikteori, ukulele
Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 52 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

4700 Næstved

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 52 min.

Om Lucas N.

Jeg underviser i akustisk- og elektrisk guitar på alle niveauer, og derudover underviser jeg også i følgende bi-instrumenter sang, el-bas og ukulele - for begynder og lettere øvede. Udover soloundervisning har jeg undervisningserfaring i sammenspil og hørelære/teori.

Vigtigt i min undevisning
Som musiklærer prioriterer jeg, at tage udgangspunkt i hvad eleven har lyst til at lære og spille. Det essentielle er at finde ind til elevens spilleglæde og nysgerrighed. Det kunne være at lære så mange sange så muligt, blive en haj til musikteori, skabe sin unikke spillestil eller noget helt andet.

Musikgenrer
Som musiker har jeg en bred musiksmag. I mine tidlige teenageår startede jeg med at spille metal og rockmusik, men mod starten af tyverne har jeg beskæftiget mig meget med jazzmusik og popmusik. Jeg er et meget nysgerrigt menneske, fordi jeg holder af at udforske andre musikgenre, og derfor har jeg fået erfaring med at spille blues, dansktop, højskolesange og salmer.

Om mig
Mit navn er Lucas, og jeg er 23 år gammel. Jeg har spillet musik i 12 år med min guitar, hvor jeg gennem mit musikliv har modtaget undervisning på Sejergaardens Musikefterskole, Sankt Annæ Gymnasium, Næstved Musikskole og på MGK Sjælland.
Det betyder at jeg dyrker musik på et meget højt niveau, og har beskæftiget mig fagligt med teknik, teori, performance og formidling. Derved har jeg kompetencerne til at imødekomme mine elever, hvor vi sammen kan bane vejen til deres næste mål.

Jeg møder altid mine elever med et smil på læben, og glæder mig til at vi skal lære og spille sammen. ;-)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder