Madeleine L.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 24 t. og 48 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2700 Brønshøj

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
2400 København NV
2400 København NV

Tilbyder også online undervisning.
  •  Madeleine L. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Madeleine L.

Om Madeleine L.

Jeg tilbyder undervisning i
- Klassisk Klaver
- Brugsklaver, Becifring/Akkord-spil

I klaverundervisningen hos mig lægger jeg stor vægt på at undervisningen skal være motiverende og udfordrende, men det vigtigste er, at det samtidigt er sjovt og at du føler at du fået en succesoplevelse når du går fra timen. Jeg vil derfor tilpasse undervisningen efter dine enkelte behov og prøve at se hvad du har brug for lige nu og arbejde sammen med dig hen imod et eventuelt mål du har sat dig for, eller finder ud af under vejs. Det kan f.eks. være et stykke musik du hørt som du gerne vil spille, eller et særligt niveau på instrumentet.
Uanset om du har ambitioner om at blive den næste Solo-pianist eller gerne vil lære dig at beherske instrumentet til at hygge dig med sammen med venner og familie, vil jeg altid prøve at møde dig hvor du er og arbejde sammen med dig hen imod dine ønsker.
Til den første time mødes vi og snakker sammen om hvad du har af forventninger, og hvad for musik du godt kunne tænke dig at spille. Hvis du har noget stykke musik du kan i forvejen, må du gerne ta det med her.

Jeg er klassiskt uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Musik und Kunst Privatuniversität der stadt Wien og vil ha min kandidat-grad til sommer. Jeg har baggrund i rytmisk klaver.
Jeg har meget erfaring i at undervise solo-elever da jeg i løbet af min uddannelse har været vikar i Odense Musikskole og Friskole, hvor jeg havde elever fra 8-17 år som havde alt fra begynder til avanceret niveau, samt undervist privat-elever ved siden af studierne.

Hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål i forhold til klaverundervisningen - er du meget velkommen til at sende mig en besked!
Jeg håber at høre fra dig -
Bedste hilsener
Madeleine

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Madeleine's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder