Mads W.

Underviser i guitar, klaver, hørelære, musikteori
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 13 t. og 35 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2400 København NV

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 13 t. og 35 min.

Om Mads W.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille. For bedst muligt at imødekomme elevens behov, sørger jeg for at eleven har indflydelse på hvad vi spiller, men samtidigt stiller jeg forskelligt nodemateriale til rådighed. Genremæssigt arbejder jeg mest inden for klassisk, rock og pop, men jeg er åben for at bevæge mig i andre retninger, hvis det efterspørges.
Bid for bid vil jeg introducere eleven for en række teknikker, som kan bruges både til at lære at spille andres musik, og til at skabe sin egen.
Jeg har altid fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som musiker, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille.
Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.
Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi lige kan møde hinanden og få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som enten kan foregå hos eleven eller hos mig.
Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.
Min erfaring som underviser
Jeg har 2-3 års erfaring med at undervise i musik både privat og på forskellige institutioner og jeg er klar på at undervise elever i alle aldre. Jeg har undervist i musik gennem Mentor Danmark og jeg har været vikar for guitarunderviser på Odense Musikskole. Jeg underviser fra nybegynderniveau op til MGK-niveau afhængigt af hvilket instrument, man ønsker undervisning i. Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet musik før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!
Min professionelle baggrund
Sammenlagt har jeg spillet guitar og klaver i over 15 år.
Jeg har en bachelor i musikvidenskab på Københavns Universitet. Derudover har jeg færdiggjort en 3-årig MGK (musikalsk grund kursus) med klassisk guitar som hovedfag. På både MGK og musikvidenskab har man undervisning i blandt andet klaver, hørelære og musikteori.
Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder