Maline

Maline

Maline

Om Maline

Om undervisningen:
I min undervisning kan man forvente et lærerigt forløb med undervisning målrettet elevens niveau, stemme og behov. Jeg vil løbende evaluere, og lade mine elever få medbestemmelse i valg af materiale. Vigtigst er, at jeg vil give mine elever følelsen af succes, ved at nå i mål og ikke mindst mærke en udvikling af hvad de kan med deres stemme.

Genremæssigt bevæger jeg mig som udgangspunkt indenfor pop, indie, musical og jazz, men jeg er åben for andre. Jeg bruger Anne Rosings metoder i mit tekniske arbejde med mine elever, da jeg har god erfaring med det, både på elever og min egen stemme.

For at få mest muligt ud af undervisningen, anbefaler jeg at vi mødes én gang om ugen, eller hver anden uge, og at eleven øver sig mellem undervisningsgangene. På den måde, kan vi arbejde videre, og ikke behøve at genopfriske. Hvis man ikke har tid til øvning i sit skema, kan det sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt, det vil dog gå lidt langsommere frem.

Opstart:
I opstarten med en ny elev, vil vi starte ud med en kort samtale, hvor eleven fortæller hvad de forventer af undervisningen og hvad de ellers har af behov og ønsker. Jeg vil spørge ind til hvem deres musikalske forbilleder er, og hvad de gerne vil synge. Således kommer vi godt fra start, så jeg kan tilrettelægge undervisnigen efter dette.

Ved samtalen vil vi også aftale hvornår den første lektion skal finde sted.

Undervisningen vil foregå i min stue i min lejlighed i Århus C. Det vil også være muligt at få undervisning i sit egen hjem, hvis man bor nogenlunde tæt på, og har et klaver.

Om mig:
Jeg har en bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorie i Århus, med sang som hovedinstrument. Jeg har undervist privatelever i 3 år og været fast sangunderviser på bl.a. Århus Efterskole og Silkeborg ungdomsskole. Udover at undervise, leder jeg i mit eget projekt ‘Maline’, hvor jeg er sanger og sangskriver. Jeg medvirker også i andres projekter som kor-sanger, som f.eks. AVA og nikkipax, og har været fast sanger i DJM’s Big Band i min tid på konservatoriet.

Skriv til mig, hvis du synes jeg lyder som en underviser for dig eller bare vil høre mere.

Priser

Fra 256,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Sangskrivning

Ugedage:

Mandag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne

Maline's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Specialiseret i rytmisk musik Erfaring med talepædagogiske teknikker

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 39 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8000 Aarhus C

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 39 min.

Lignende undervisere

...