Malte M. F.

Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser op til MGK-niveau
Underviser i guitar, komposition, bas, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 53 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 53 min.

Om Malte M. F.

Hvordan foregår undervisningen hos mig?
I min undervisning er det vigtigt for mig, at det skal være sjovt og spændende at lære. Jeg går meget op i elevens egen interesse vedrørende musik og sammen finder vi materiale, der matcher din musiksmag.
På guitaren underviser jeg i genrene: rock, pop, ambient/experimental, jazz, blues og funk, som hver især har genrekarakteristiske teknikker, metoder, teori og ikke mindst lyd(!), som vi dykker ned i. Så hvis du vil lære at improvisere over akkordprogressioner, spille 16.dels funk, eller noget helt andet indenfor de nævnte stilarter er du kommet til det rigtige sted.

Er du interesseret i at komponere din egen musik er du også i gode hænder hos mig. Vi tager udgangspunkt i dine numre, hvor jeg vil give dig feedback og komme med idéer til forbedringer, hvordan du kommer videre med dit nummer og give give stof til eftertanke vedrørende dine kompositioner Har du svært ved at tage hul på, eller blot er interesseret i at skrive musik, vil jeg lave skriveøvelser til dig, som hjælper dig med at komme ind i et produktivt flow-stadie. Vi vil snakke om skrivevaner, tilgange til et nyt nummer, inspiration, teknikker til, hvordan man gør en idé til et helt nummer og hvis interessen er der kan vi også snakke om at skrive musik i indspilningsprogrammer (DAW). Jeg bruger selv Ableton Live, men vi tager udgangspunkt i din egen DAW, her vil vi også komme ind på produktions -og mix-teknikker.

Hvordan er proceduren for nye elever?:
Inden opstart vil jeg tage kontakt til dig, for at finde ud af, hvad du elsker ved musik og tilrettelægger din undervisning herefter. Her finder vi også ud af længden på lektionerne (og hvor mange) samt opstartsdato. Undervisningen foregår hjemme i min lejlighed i Aarhus C. Du kan låne forstærker og effekter af mig og hvis du ikke har mulighed for at tage din egen guitar med, kan du også låne sådan en. Hvis du er interesseret i musikproduktion, skal du have din egen computer (med installeret DAW) med.

Min erfaring som underviser: Jeg har undervist mange forskellige elever i privaten de sidste 4 år. Fra nybegyndere til elever på MGK-niveau, samt de fleste aldersgrupper – men har størst erfaring med unge mellem 15 og 20 år. Jeg foretrækker soloelever, men kan også undervise små hold på op til tre personer. Jeg tilbyder både fysisk og onlineundervisning.


Min erfaring som udøvende musiker:
Jeg har spillet musik i snart 15 år og min erfaring indebærer:
- En bachelor i rytmisk musik, guitar og sammenspilsledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg – Her har jeg i tre år spillet på kryds og tværs af genre, skrevet musik for jazz-ensembler, elektroniskprægede konstellationer, modtaget undervisning i diverse bifag som: Hørelære, teori, brugsklaver m.m
- Live-erfaring i ind –og udland.
- Komponering og arrangering for diverse ensembler – har bl.a. lavet en EP som er dedikeret til duo-formatet
- Kursusforløb på Frontsessions (Byhøjskolen i Aarhus) jazzlinje
- Og meget meget mere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

P.S Jeg kan også undervise i begynder/brugsklaver og begynderbas.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder