Marc C.

Underviser i guitar, nodelære, hørelære, rytmelære, musikteori
Fra 224,80 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 5 t. og 10 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2100 København Ø

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 224,80 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 5 t. og 10 min.

Om Marc C.

Da jeg har undervist både børn, unge og voksne, ved jeg at alle har hver deres indgangsvinkel til at forstå og elske musik. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens interesser, for bedst at vide hvordan jeg kan hjælpe mine elever med at udvikle deres musikalitet. Derfor vil undervisningen handle om at du lærer at spille de sange og stilarter du selv synes er fede, hvor jeg i mellemtiden introducerer dig for øvelser og teknikker, som kan anvendes direkte til hvad du vil lære at spille.

Om Marc Chain
Som professionel musiker spiller jeg primært inden for genrerne soul, funk og blues, men elsker at spille en masse forskellig musik, så jeg har også spillet jazz, rock, pop og lidt klassisk endda. 2017-2020 gik jeg på MGK Køge, hvor jeg modtog undervisning af en masse inspirerende musikundervisere, og blev introduceret for sangskrivning.

Undervisningen henvender sig til begyndere, øvede og MGK-aspiranter. Jeg er vant til at undervise alt fra børn i 0. klasse til voksne mennesker.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder